Resepti
Ainekset
| 0,2 | kg | Sipuli kuutio |
| 0,01 | kg | Valkosipulia |
| 0,05 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
| 1 | kg | Kasvislientä |
| 0,1 | kg | Balsamiviinietikka |
| 0,15 | kg | Fariinisokeri |
| 0,005 | kg | Timjami |
| 0,005 | kg | Salvia |
| 0,005 | kg | Rosmariinia, kuivattu |
| 0,003 | kg | Suolaa |
| 0,002 | kg | Savuaromi spray |
| 0,6 | kg | Leipäjuusto |
| 0,04 | kg | Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Laita kasvikset öljyn kanssa GN -vuokaan. Paahda yhdistelmäuunissa 190 C astetta noin 10 minuuttia niin, että saavat vähän väriä pintaan.
- Sekoita nesteistä ja mausteista liemi. Kaada liemi juuresten päälle ja jatka kypsentämistä 160 C astetta 20 minuuttia.
- Leikkaa leipäjuusto 2 x 2 cm paloiksi ja lisää ne juuresten joukkoon kevyesti sekoittaen. Kuumenna 2 minuuttia lisää.
- Lisää hienonnettu persilja ennen tarjoilua.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti