Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
1,5 | kg | Perunasuikaleita, kypsä, vakuumi |
0,03 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,3 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,7 | kg | Kaalisuikaleita |
0,9 | kg | Apetit Kotimaiset Pienet Juureskuutioita, pakaste |
0,25 | kg | Apetit Kotimaisia Palsternakkasuikaleita, pakaste |
0,45 | kg | Sienikuutioita, Sauvon |
0,018 | kg | Suolaa |
0,003 | kg | Oreganoa, kuivattu |
0,055 | kg | Siirappia |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,4 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
1,3 | l | Kevytmaitoa, vähälaktoosinen |
0,13 | kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
0,013 | kg | Suolaa |
0,2 | kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
Valmistusohjeet
- Kaada perunasuikaleet voideltuun GN-vuokaan. Levitä tasaiseksi kerrokseksi.
- Kuullota sipuli padan pohjalla, lisää suikaloitu kaali ja hauduta hetken. Lisää juureskuutiot, palsternakkasuikaleet ja valutetut sienikuutiot. Jatka haudutusta. Mausta massa. Kaada massa perunasuikaleiden päälle vuokaan.
- Lisää päälle kohmeiset herneet.
-
Kuumenna maito, lisää kastiketiiviste. Sekoita ja anna kastikkeen kiehahtaa. Mausta suolalla. Kaada kastike vuokaan ja lisää pinnalle juustoraaste.
Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 30 minuuttia.
Vuoan voi koota myös niin, että kasvismassa tulee pohjalle, sen päälle herneet, sitten suikaleperunat ja viimeksi valkokastike ja juustoraaste.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |