Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
1,5 | kg | Peruna suikale kypsä vakuumi |
0,03 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,3 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,7 | kg | Kaalisuikale |
0,45 | kg | Sienikuutioita, Sauvon |
0,003 | kg | Oregano kuivattu |
0,055 | kg | Siirappi |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,4 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
1,3 | kg | Maito kevyt, vähälaktoosinen |
0,13 | kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
0,013 | kg | Suolaa |
0,2 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
Valmistusohjeet
- Kaada perunasuikaleet voideltuun GN-vuokaan. Levitä tasaiseksi kerrokseksi.
- Kuullota sipuli padan pohjalla, lisää suikaloitu kaali ja hauduta hetken. Lisää juureskuutiot, palsternakkasuikaleet ja valutetut sienikuutiot. Jatka haudutusta. Mausta massa. Kaada massa perunasuikaleiden päälle vuokaan.
- Lisää päälle kohmeiset herneet.
- Kuumenna maito, lisää kastiketiiviste. Sekoita ja anna kastikkeen kiehahtaa. Mausta suolalla. Kaada kastike vuokaan ja lisää pinnalle juustoraaste. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 30 minuuttia. Vuoan voi koota myös niin, että kasvismassa tulee poh
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |