Resepti

Juures-perunapaistos

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
1,5 kg Peruna suikale kypsä vakuumi
0,03 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,3 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,7 kg Kaalisuikale
0,45 kg Sienikuutioita, Sauvon
0,003 kg Oregano kuivattu
0,055 kg Siirappi
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,4 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
1,3 kg Maito kevyt, vähälaktoosinen
0,13 kg Vaaleaa Kastiketiivistettä
0,013 kg Suolaa
0,2 kg Juustoraaste Mozzarella

Valmistusohjeet

  1. Kaada perunasuikaleet voideltuun GN-vuokaan. Levitä tasaiseksi kerrokseksi.
  2. Kuullota sipuli padan pohjalla, lisää suikaloitu kaali ja hauduta hetken. Lisää juureskuutiot, palsternakkasuikaleet ja valutetut sienikuutiot. Jatka haudutusta. Mausta massa. Kaada massa perunasuikaleiden päälle vuokaan.
  3. Lisää päälle kohmeiset herneet.
  4. Kuumenna maito, lisää kastiketiiviste. Sekoita ja anna kastikkeen kiehahtaa. Mausta suolalla. Kaada kastike vuokaan ja lisää pinnalle juustoraaste. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 30 minuuttia. Vuoan voi koota myös niin, että kasvismassa tulee poh
Juures-perunapaistos
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske