Resepti

Juures-soijabolognese

Ainekset

0,15 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,9 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
3,5 kg Vettä
5,7 kg Tomaattimurskaa
0,85 kg Tomaattipyreetä
0,009 kg Pippurisekoitus
0,2 kg Suolaa
0,15 kg Siirappi
0,017 kg Oregano kuivattu
6 kg Kypsennettyä soijarouhetta (Torino)

Valmistusohjeet

  1. Hauduta sipulia öljyssä padassa hetken.
  2. Lisää vesi, tomaattimurska ja -pyre, pippurisekoitus, suola, siirappi ja oregano. Hauduta kastikepohja maukkaaksi.
  3. Murusta kypsä soijarouhe kastikepohjaan, lisää myös pienet juureskuutiot. Hauduta kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa lisää. Tarjoa lisäkkeeksi spagettia sekä pestokastiketta, paahettuja auringonkukansiemeniä ja parm
Juures-soijabolognese
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske