Resepti

Juures-soijabolognese

Ainekset

0,15 l Mildola Rypsiöljyä
0,9 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
3,5 l Vettä
5,7 kg Tomaattimurskaa
0,85 kg Tomaattipyreetä
0,009 kg Pippurisekoitusta
0,2 kg Suolaa
0,15 kg Siirappia,vaaleaa
0,017 kg Oreganoa, kuivattu
6 kg Kypsennettyä soijarouhetta (Torino)
5 kg Apetit Kotimaisia Pieniä Juureskuutioita, pakaste

Valmistusohjeet

  1. Hauduta sipulia öljyssä padassa hetken.
  2. Lisää vesi, tomaattimurska ja -pyre, pippurisekoitus, suola, siirappi ja oregano. Hauduta kastikepohja maukkaaksi.
  3. Murusta kypsä soijarouhe kastikepohjaan, lisää myös pienet juureskuutiot. Hauduta kunnes kasvikset ovat kypsiä.

    Tarkista maku. Mausta tarvittaessa lisää.

    Tarjoa lisäkkeeksi spagettia sekä pestokastiketta, paahettuja auringonkukansiemeniä ja parmesanraastetta.



Juures-soijabolognese
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske