Resepti
Ainekset
0,15 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,9 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
3,5 | l | Vettä |
5,7 | kg | Tomaattimurskaa |
0,85 | kg | Tomaattipyreetä |
0,009 | kg | Pippurisekoitusta |
0,2 | kg | Suolaa |
0,15 | kg | Siirappia,vaaleaa |
0,017 | kg | Oreganoa, kuivattu |
6 | kg | Kypsennettyä soijarouhetta (Torino) |
5 | kg | Apetit Kotimaiset Pienet Juureskuutioita, pakaste |
Valmistusohjeet
- Hauduta sipulia öljyssä padassa hetken.
- Lisää vesi, tomaattimurska ja -pyre, pippurisekoitus, suola, siirappi ja oregano. Hauduta kastikepohja maukkaaksi.
-
Murusta kypsä soijarouhe kastikepohjaan, lisää myös pienet juureskuutiot.
Hauduta kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Tarkista maku. Mausta tarvittaessa lisää.
Tarjoa lisäkkeeksi spagettia sekä pestokastiketta, paahettuja auringonkukansiemeniä ja parmesanraastetta.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |