Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 3 | kg | Kaalisuikale |
| 0,4 | kg | Ohrasuurimo täysjyvä |
| 0,8 | kg | Kypsää jauhelihaa, N0 |
| 0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 0,06 | kg | Lihaliemijauhe |
| 0,12 | kg | Siirappi |
| 0,004 | kg | Meirami |
| 0,001 | kg | Mustapippuria |
| 1,5 | kg | Vettä |
| 0,05 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
Valmistusohjeet
- Esikypsennä suikaloitu kaali voidelluissa GN 1/1-65 mm vuoissa yhdistelmäpaistolla 150 asteessa n. 10 minuuttia.
- Sekoita keskenään ohra, jauheliha, sipuli, Porkkanasuikaleet ja mausteet. Lisää seos vuokaan. Sekoita. Jätä pintakerrokseksi kaalia. Mittaa vuokaan vesi. Lisää pinnalle Rypsiöljyä. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 35 minuuttia.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti