Resepti

Kaalilaatikko täysjyväohrasta

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
3 kg Kaalisuikale
0,4 kg Ohrasuurimo täysjyvä
0,8 kg Kypsää jauhelihaa, N0
0,2 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,06 kg Lihaliemijauhe
0,12 kg Siirappi
0,004 kg Meirami
0,001 kg Mustapippuria
1,5 kg Vettä
0,05 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä

Valmistusohjeet

  1. Esikypsennä suikaloitu kaali voidelluissa GN 1/1-65 mm vuoissa yhdistelmäpaistolla 150 asteessa n. 10 minuuttia.
  2. Sekoita keskenään ohra, jauheliha, sipuli, Porkkanasuikaleet ja mausteet. Lisää seos vuokaan. Sekoita. Jätä pintakerrokseksi kaalia. Mittaa vuokaan vesi. Lisää pinnalle Rypsiöljyä. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 35 minuuttia.
Kaalilaatikko täysjyväohrasta
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske