Resepti

Kaalilaatikko täysjyväohrasta

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
3 kg Kaalisuikaleita
0,4 kg Täysjyväohraa
0,8 kg Kypsää jauhelihaa, N0
0,2 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,4 kg Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita, pakaste
0,06 kg Lihaliemijauhetta
0,12 kg Siirappia
0,004 kg Meiramia, tuore
0,001 kg Mustapippuria
1,5 l Vettä
0,05 l Mildola Rypsiöljyä

Valmistusohjeet

  1. Esikypsennä suikaloitu kaali voidelluissa GN 1/1-65 mm vuoissa yhdistelmäpaistolla 150 asteessa n. 10 minuuttia.
  2. Sekoita keskenään ohra, jauheliha, sipuli, Porkkanasuikaleet ja mausteet. Lisää seos vuokaan. Sekoita. Jätä pintakerrokseksi kaalia. Mittaa vuokaan vesi. Lisää pinnalle Rypsiöljyä. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 35 minuuttia.
Kaalilaatikko täysjyväohrasta
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske