Resepti
Ainekset
| 0,85 | kg | Hampurilaissämpylöitä Gourmet Schulstad 89 g |
| 0,77 | kg | Apetit Paneroituja kalapihvejä, pakaste |
| 0,4 | kg | Majoneesia |
| Lisäksi: | ||
|---|---|---|
| 0,5 | kg | Coleslaw-raastetta (kaali-porkkana) |
| 0,15 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
| 0,15 | kg | Apetit Omenakuutioita, pakaste |
| 0,05 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,02 | kg | Omenaviinietikka |
| 0,01 | kg | Sitruunamehu |
| 0,001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,002 | kg | Suolaa |
| 0,04 | kg | Tilliä, tuore |
Valmistusohjeet
- Kuumenna herneet yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 7-8 minuuttia. Jäähdytä. Kuumenna sämpylät ja kalapihvit. Valmista coleslaw sekoittamalla ainekset ja anna makujen tekeytyä hetken kylmässä. Kokoa sämpylän väliin coleslaw- salaattia, kuuma kalapihvi ja majoneesia.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti