Resepti
Ainekset
0,85 | kg | Hampurilaissämpylöitä Gourmet Schulstad 89 g |
0,77 | kg | Apetit Paneroituja kalapihvejä, pakaste |
0,4 | kg | Majoneesia |
Lisäksi: | ||
---|---|---|
0,5 | kg | Coleslaw-raastetta (kaali-porkkana) |
0,15 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
0,15 | kg | Apetit Omenakuutioita, pakaste |
0,05 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,02 | kg | Omenaviinietikka |
0,01 | kg | Sitruunamehu |
0,001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,002 | kg | Suolaa |
0,04 | kg | Tilliä, tuore |
Valmistusohjeet
- Kuumenna herneet yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 7-8 minuuttia. Jäähdytä. Kuumenna sämpylät ja kalapihvit. Valmista coleslaw sekoittamalla ainekset ja anna makujen tekeytyä hetken kylmässä. Kokoa sämpylän väliin coleslaw- salaattia, kuuma kalapihvi ja majoneesia.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |