Resepti

Kalaburger ja saariston coleslaw

Ainekset

0,85 kg Hampurilaissämpylöitä Gourmet Schulstad   89 g
0,77 kg Apetit Paneroituja kalapihvejä, pakaste
0,4 kg Majoneesia
Lisäksi:
0,5 kg Coleslaw-raastetta (kaali-porkkana)
0,15 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
0,15 kg Apetit Omenakuutioita, pakaste
0,05 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,02 kg Omenaviinietikka
0,01 kg Sitruunamehu
0,001 kg Mustapippuria, rouhe
0,002 kg Suolaa
0,04 kg Tilliä, tuore

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna herneet yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 7-8 minuuttia. Jäähdytä. Kuumenna sämpylät ja kalapihvit. Valmista coleslaw sekoittamalla ainekset ja anna makujen tekeytyä hetken kylmässä. Kokoa sämpylän väliin coleslaw- salaattia, kuuma kalapihvi ja majoneesia.
Kalaburger ja saariston coleslaw
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske