Resepti

Kalapyörykät, pinaatti-hernekastike

Ainekset

1,4 kg Apetit Särkisen kalapyöryköitä (  20 g)
0,2 kg Vettä
0,005 kg Kasvisliemijauhetta, Knorr
0,1 kg Juoksevaa juustokastiketta esim. Koskenlaskija
0,01 kg Sitruunamehu
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,682 kg Peruna suikale kypsä vakuumi
0,014 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,136 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,318 kg Kaalisuikale
0,205 kg Sienikuutioita, Sauvon
0,001 kg Oregano kuivattu
0,025 kg Siirappi
0,001 kg Mustapippuria, rouhe
0,182 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
0,591 kg Maito kevyt, vähälaktoosinen
0,059 kg Vaaleaa Kastiketiivistettä
0,006 kg Suolaa
0,091 kg Juustoraaste Mozzarella
VINKKI

Valmistusohjeet

  1. Laita Särkisen kalapyörykät voideltuun GN -vuokaan ja kuumenna yhdistelmäuunissa 160 asteessa noin 20 minuuttia.
  2. Laita kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja kiehauta. Soseuta sauvasekoittimella. Tarjoile Särkisen kalapyöryköiden kera tai lisukekastikkeena pastalle ja broileri- tai kalaruoille.
  3. Kaada perunasuikaleet voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan. Levitä tasaiseksi kerrokseksi. Kuullota sipuli padan pohjalla, lisää kaali ja hauduta hetki. Lisää juureskuutiot, palsternakka ja valutetut sienet. Jatka haudutusta. Mausta massa ja kaada perunas
  4. Vuoan voi koota myös niin, että kasvismassa tulee pohjalle, sen päälle herneet, sitten suikaleperunat ja viimeiseksi valkokastike sekä juustoraaste.
Kalapyörykät, pinaatti-hernekastike
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske