Resepti
Ainekset
1,4 | kg | Apetit Särkisen kalapyöryköitä ( 20 g) |
0,2 | kg | Vettä |
0,005 | kg | Kasvisliemijauhetta, Knorr |
0,1 | kg | Juoksevaa juustokastiketta esim. Koskenlaskija |
0,01 | kg | Sitruunamehu |
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
0,682 | kg | Peruna suikale kypsä vakuumi |
0,014 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,136 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,318 | kg | Kaalisuikale |
0,205 | kg | Sienikuutioita, Sauvon |
0,001 | kg | Oregano kuivattu |
0,025 | kg | Siirappi |
0,001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,182 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
0,591 | kg | Maito kevyt, vähälaktoosinen |
0,059 | kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
0,006 | kg | Suolaa |
0,091 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
VINKKI |
---|
Valmistusohjeet
- Laita Särkisen kalapyörykät voideltuun GN -vuokaan ja kuumenna yhdistelmäuunissa 160 asteessa noin 20 minuuttia.
- Laita kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja kiehauta. Soseuta sauvasekoittimella. Tarjoile Särkisen kalapyöryköiden kera tai lisukekastikkeena pastalle ja broileri- tai kalaruoille.
- Kaada perunasuikaleet voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan. Levitä tasaiseksi kerrokseksi. Kuullota sipuli padan pohjalla, lisää kaali ja hauduta hetki. Lisää juureskuutiot, palsternakka ja valutetut sienet. Jatka haudutusta. Mausta massa ja kaada perunas
- Vuoan voi koota myös niin, että kasvismassa tulee pohjalle, sen päälle herneet, sitten suikaleperunat ja viimeiseksi valkokastike sekä juustoraaste.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |