Resepti

Kalapyörykät,pinaatti-jogurttikastike,kauralisäke

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm
2,4 kg Apetit Kalapyörykkä msc, kypsä 4 kg
0,75 kg Jogurtti maustamaton laktoositon
0,02 kg Sokeria
0,001 kg Mustapippuria, rouhe
1 kg Kypsiä kauranjyviä, Myllärin
0,1 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,003 kg Suolaa
0,003 kg Persilja kuivattu
0,003 kg Timjami

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna kalapyörykät jäisenä kiertoilmauunissa 160 øC noin 30 min tai Yhdistelmätoiminnolla 160 øC kosteus 50 % noin 20 - 25 minuuttia.
  2. Kuumenna Pinaattipalat yhdistelmäuunissa 150 asteessa noin 14 minuuttia, kosteus 40 %. Jäähdytä pinaatti jäähdytyskaapissa. Sekoita jogurtti, jäähdytetty pinaatti ja mausteet keskenään. Anna maustua hetki kylmässä.
  3. Punnitse kaikki ainekset vuokaan ja sekoita ne hyvin keskenään. Paahda uunissa 170 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita.
Kalapyörykät,pinaatti-jogurttikastike,kauralisäke
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske