Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
2,4 | kg | Apetit Kalapyörykkä msc, kypsä 4 kg |
0,75 | kg | Jogurtti maustamaton laktoositon |
0,02 | kg | Sokeria |
0,001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
1 | kg | Kypsiä kauranjyviä, Myllärin |
0,1 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,003 | kg | Suolaa |
0,003 | kg | Persilja kuivattu |
0,003 | kg | Timjami |
Valmistusohjeet
- Kuumenna kalapyörykät jäisenä kiertoilmauunissa 160 øC noin 30 min tai Yhdistelmätoiminnolla 160 øC kosteus 50 % noin 20 - 25 minuuttia.
- Kuumenna Pinaattipalat yhdistelmäuunissa 150 asteessa noin 14 minuuttia, kosteus 40 %. Jäähdytä pinaatti jäähdytyskaapissa. Sekoita jogurtti, jäähdytetty pinaatti ja mausteet keskenään. Anna maustua hetki kylmässä.
- Punnitse kaikki ainekset vuokaan ja sekoita ne hyvin keskenään. Paahda uunissa 170 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita.

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |