Resepti
Ainekset
0,1 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
1,25 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
14 | kg | Vettä |
0,25 | kg | Kalaliemijauhe |
0,01 | kg | Pippurisekoitus |
0,015 | kg | Rosepippuri |
0,09 | kg | Suolaa |
0,12 | kg | Sokeria |
10 | kg | Kuutioperunoita 20 mm, kypsä vakuumi |
6 | kg | Kirjolohi kuutio |
0,2 | kg | Tilliä, tuore |
Valmistusohjeet
- Kuullota sipuli margariinissa padassa.
- Lisää sipulin joukkoon kattilaan vesi, vähäsuolainen kalaliemijauhe, mausteet, kesäporkkanasuikaleet ja kuutioperunat. Kuumenna ja hauduta 5 minuuttia. Tarkista liemen maku.
- Kypsennä kalakuutiot höyrykeittotoiminnolla monitoimiuunissa tai kiertoilmauunissa tai kypsennä ne suoraan kattilassa. Kuumenna ja hauduta hetki. Lisää valmiiseen keittoon runsaasti hienonnettua tilliä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |