Resepti

Kalastajan keitto

Ainekset

0,1 kg Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
1,25 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
14 l Vettä
0,25 kg Kalaliemijauhetta
0,01 kg Pippurisekoitusta
0,015 kg Rosepippuria, kokonainen
0,09 kg Suolaa
0,12 kg Sokeria
4 kg Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita, pakaste
10 kg Kuutioperunoita 20 mm, kypsä vakuumi
6 kg Kirjolohikuutioita, tuore
0,2 kg Tilliä, tuore

Valmistusohjeet

  1. Kuullota sipuli margariinissa padassa.
  2. Lisää sipulin joukkoon kattilaan vesi, vähäsuolainen kalaliemijauhe, mausteet, kesäporkkanasuikaleet ja kuutioperunat. Kuumenna ja hauduta 5 minuuttia. Tarkista liemen maku.
  3. Kypsennä kalakuutiot höyrykeittotoiminnolla monitoimiuunissa tai kiertoilmauunissa tai kypsennä ne suoraan kattilassa. Kuumenna ja hauduta hetki. Lisää valmiiseen keittoon runsaasti hienonnettua tilliä.
Kalastajan keitto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske