Resepti
Ainekset
| 0,1 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
| 1,25 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 14 | kg | Vettä |
| 0,25 | kg | Kalaliemijauhe |
| 0,01 | kg | Pippurisekoitus |
| 0,015 | kg | Rosepippuri |
| 0,09 | kg | Suolaa |
| 0,12 | kg | Sokeria |
| 10 | kg | Kuutioperunoita 20 mm, kypsä vakuumi |
| 6 | kg | Kirjolohi kuutio |
| 0,2 | kg | Tilliä, tuore |
Valmistusohjeet
- Kuullota sipuli margariinissa padassa.
- Lisää sipulin joukkoon kattilaan vesi, vähäsuolainen kalaliemijauhe, mausteet, kesäporkkanasuikaleet ja kuutioperunat. Kuumenna ja hauduta 5 minuuttia. Tarkista liemen maku.
- Kypsennä kalakuutiot höyrykeittotoiminnolla monitoimiuunissa tai kiertoilmauunissa tai kypsennä ne suoraan kattilassa. Kuumenna ja hauduta hetki. Lisää valmiiseen keittoon runsaasti hienonnettua tilliä.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti