Resepti

Kalastajan perunagratiini

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
3 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
1,3 kg Lohifileesuikaleita, ruodoton, tuore
0,01 kg Suolaa
0,002 kg Sitruunapippuri
0,03 kg Tilliä, tuore
1,2 kg Apetit Kasvisgratiinia, pakaste
0,175 kg Juustoraaste Mozzarella

Valmistusohjeet

  1. Kaada kohmeiset perunasosepelletit voideltuun GN - vuokaan. Mausta kalasuikaleet suolalla, sitruunapippurilla ja tillillä. Anna maustua hetken. Levitä kalasuikaleet tasaiseksi kerrokseksi perunasoseen päälle. Lisää pinnalle jäinen Kasvisgratiini ja
Kalastajan perunagratiini
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske