Resepti

Kalastajan perunagratiini

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
3 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
1,3 kg Lohifileesuikaleita, ruodoton, tuore
0,01 kg Suolaa
0,002 kg Sitruunapippuria
0,03 kg Tilliä, tuore
1,2 kg Apetit Kasvisgratiinia, pakaste
0,175 kg Juustoraastetta (mozzarella)

Valmistusohjeet

  1. Kaada kohmeiset perunasosepelletit voideltuun GN -vuokaan. Mausta kalasuikaleet suolalla, sitruunapippurilla ja tillillä. Anna maustua hetken. Levitä kalasuikaleet tasaiseksi kerrokseksi perunasoseen päälle. Lisää pinnalle jäinen Kasvisgratiini ja lopuksi juustoraaste. Kypsennä yhdistelmäpaistaen 150 asteessa n. 45-50 minuuttia, kosteus 35 %, kunnes pinta on saanut kauniin värin ja gratiini on kypsää.

    Perunasose kannattaa laittaa voideltuihin vuokiin kylmiöön jo edellisenä päivänä.

Kalastajan perunagratiini
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske