Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
3 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
1,3 | kg | Lohifileesuikaleita, ruodoton, tuore |
0,01 | kg | Suolaa |
0,002 | kg | Sitruunapippuria |
0,03 | kg | Tilliä, tuore |
1,2 | kg | Apetit Kasvisgratiinia, pakaste |
0,175 | kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
Valmistusohjeet
-
Kaada kohmeiset perunasosepelletit voideltuun GN -vuokaan.
Mausta kalasuikaleet suolalla, sitruunapippurilla ja tillillä. Anna maustua hetken.
Levitä kalasuikaleet tasaiseksi kerrokseksi perunasoseen päälle. Lisää pinnalle jäinen Kasvisgratiini ja lopuksi juustoraaste.
Kypsennä yhdistelmäpaistaen 150 asteessa n. 45-50 minuuttia, kosteus 35 %, kunnes pinta on saanut kauniin värin ja gratiini on kypsää.
Perunasose kannattaa laittaa voideltuihin vuokiin kylmiöön jo edellisenä päivänä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |