Resepti
Ainekset
Yrttiöljy: | ||
0,2 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,2 | l | Punaviinietikkaa |
0,04 | kg | Suolaa |
0,01 | kg | Sokeria |
0,004 | kg | Oreganoa, kuivattu |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,02 | kg | Valkosipulimurskaa |
1,7 | kg | Apetit Ratatouille kasvissekoitusta, pakaste |
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm |
0,6 | kg | Kurkkua, tuore |
0,6 | kg | Kirsikkatomaatteja, punaisia |
0,4 | kg | Oliiveja, kivettömiä, kalamata |
0,5 | kg | Salaattisekoitusta, Provencen |
0,6 | kg | Fetajuustoa |
Valmistusohjeet
- Sekoita öljyn kaikki aineet keskenään.
- Kaada jäiset kasvikset GN-vuokaan ja lisää yrttiöljy. Paahda kasviksia uunissa 180 asteessa 6-8 minuuttia. Jäähdytä.
- Leikkaa kurkut reiluiksi lohkoiksi ja puolita kirsikkatomaatit. Valuta oliivit. Sekoita salaatin kaikki aineet keskenään ja murenna lopuksi fetajuusto joukkoon. Anna maustua kylmässä noin 15 minuuttia.
![Kasvis-fetasalaatti](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/prod.apetit.fi/sk-recipe-images/Apetit_Kasvis-fetasalaatti-2.jpg)
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |