Resepti
Ainekset
| Yrttiöljy: | ||
| 0,2 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,2 | kg | Punaviinietikka |
| 0,04 | kg | Suolaa |
| 0,01 | kg | Sokeria |
| 0,004 | kg | Oregano kuivattu |
| 0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,02 | kg | Valkosipulimurskaa |
| 1,7 | kg | Apetit Ratatouille kasvissekoitusta, pakaste |
| Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
| 0,6 | kg | Kurkku tuore |
| 0,6 | kg | Kirsikkatomaatti |
| 0,4 | kg | Kalamata-oliivi Filos |
| 0,5 | kg | Salaattisekoitusta, Provencen |
| 0,6 | kg | Fetajuusto |
Valmistusohjeet
- Sekoita öljyn kaikki aineet keskenään.
- Kaada jäiset kasvikset GN-vuokaan ja lisää yrttiöljy. Paahda kasviksia uunissa 180 asteessa 6-8 minuuttia. Jäähdytä.
- Leikkaa kurkut reiluiksi lohkoiksi ja puolita kirsikkatomaatit. Valuta oliivit. Sekoita salaatin kaikki aineet keskenään ja murenna lopuksi fetajuusto joukkoon. Anna maustua kylmässä noin 15 minuuttia.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti