Resepti

Kasvis-fetasalaatti

Ainekset

Yrttiöljy:
0,2 l Mildola Rypsiöljyä
0,2 l Punaviinietikkaa
0,04 kg Suolaa
0,01 kg Sokeria
0,004 kg Oreganoa, kuivattu
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,02 kg Valkosipulimurskaa
1,7 kg Apetit Ratatouille kasvissekoitusta, pakaste
1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
0,6 kg Kurkkua, tuore
0,6 kg Kirsikkatomaatteja, punaisia
0,4 kg Oliiveja, kivettömiä, kalamata
0,5 kg Salaattisekoitusta, Provencen
0,6 kg Fetajuustoa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita öljyn kaikki aineet keskenään.
  2. Kaada jäiset kasvikset GN-vuokaan ja lisää yrttiöljy. Paahda kasviksia uunissa 180 asteessa 6-8 minuuttia. Jäähdytä.
  3. Leikkaa kurkut reiluiksi lohkoiksi ja puolita kirsikkatomaatit. Valuta oliivit. Sekoita salaatin kaikki aineet keskenään ja murenna lopuksi fetajuusto joukkoon. Anna maustua kylmässä noin 15 minuuttia.
Kasvis-fetasalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske

Reseptin tuotteet