Resepti

Kasvis-jauhelihabolognese

Ainekset

0,05 l Mildola Rypsiöljyä
0,75 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
1,2 kg Tomaattimurskaa
0,2 kg Tomaattipyreetä
1 l Vettä
0,2 kg Paistikastiketiivistettä
0,06 kg Kasvisliemijauhetta
0,02 kg Sokeria
0,007 kg Suolaa
0,003 kg Pippurisekoitusta
0,004 kg Oreganoa, kuivattu
1,2 kg Apetit Vegemix kasvissekoitusta, pakaste
1,8 kg Sous vide N0-jauhelihaa (kypsä)

Valmistusohjeet

  1. Hauduta sipulia öljyssä padassa, lisää tomaattimurska ja pyre. Jatka haudutusta vielä hetken.
  2. Lisää vesi, kastiketiiviste, kasvisliemijauhe, sokeri, suola, pippurikseoitus ja oregano. Hauduta kastikepohja maukkaaksi. Tarkista maku.
  3. Lisää Vegemix -kasvissekoitus ja kypsä jauheliha kastikepohjaan. Hauduta. Tarkista maku.

    Tarjoa Täysjyväspagetin tai Tumman Minispagetin kera. Tarjoa lisäksi pestokastiketta ja parmesanraastetta.



Kasvis-jauhelihabolognese
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske