Resepti
Ainekset
0,05 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,75 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
1,2 | kg | Tomaattimurskaa |
0,2 | kg | Tomaattipyreetä |
1 | l | Vettä |
0,2 | kg | Paistikastiketiivistettä |
0,06 | kg | Kasvisliemijauhetta |
0,02 | kg | Sokeria |
0,007 | kg | Suolaa |
0,003 | kg | Pippurisekoitusta |
0,004 | kg | Oreganoa, kuivattu |
1,2 | kg | Apetit Vegemix kasvissekoitusta, pakaste |
1,8 | kg | Sous vide N0-jauhelihaa (kypsä) |
Valmistusohjeet
- Hauduta sipulia öljyssä padassa, lisää tomaattimurska ja pyre. Jatka haudutusta vielä hetken.
- Lisää vesi, kastiketiiviste, kasvisliemijauhe, sokeri, suola, pippurikseoitus ja oregano. Hauduta kastikepohja maukkaaksi. Tarkista maku.
-
Lisää Vegemix -kasvissekoitus ja kypsä jauheliha kastikepohjaan.
Hauduta.
Tarkista maku.
Tarjoa Täysjyväspagetin tai Tumman Minispagetin kera. Tarjoa lisäksi pestokastiketta ja parmesanraastetta.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |