Resepti
Ainekset
6000,04 | 0kg | Korianteria, tuore |
5000,03 | 0kg | Chilejä, punainen, tuore |
VINKKI | ||
2000,6 | 0kg | Maissia (säilyke) |
0,4 | 0kg | Kurkkua, tuore |
3000,5 | 0kg | Salaattisekoitusta, Neidon salaatti |
1000,6 | 0kg | Paprikaa, keltainen |
4000,3 | 0kg | Nacholastuja, naturel |
9001 | 0kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm |
8001,8 | 0kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste |
6001 | 0kg | Apetit Kasvisjauhispyöryköitä (á 13 g), pakaste |
7002 | 0kpl | Vuokia GN 1/1-40 mm |
3000,04 | 0kg | Taco mausteseosta, Santa Maria |
4000,01 | 2kg | Suolaa |
1 | Yrttiöljy: | |
5000,06 | 0kg | Chilejä, punainen, tuore |
2000,4 | 0l | Mildola Rypsiöljyä |
Valmistusohjeet
- Tarjoile salaatin kanssa Herneguacamolea. 1Koristele viipaloidulla chilillä ja korianterilla. 1Halkaise kurkut, koverra siemenet pois ja leikkaa suikaleiksi. 2Suikaloi paprikat ja valuta maissit. 3Murenna hieman nacholastuja ja sekoita kaikki salaatin aineet keskenään. 4Jätä kasvisjauhismurua hieman salaatin koristeluun. 1Kaada jäiset kasvikset GN-vuokaan ja lisää jäljelle jäänyt mausteöljy. 2(Mausteöljyä 2 dl / 1,8 kg kasviksia) 3Sekoita ja paahda uunissa 180 asteessa 6-8 minuuttia. 4Jäähdytä. 1Punnitse kohmeiset Kasvisjauhispyörykät cutteriin ja hienonna kevyesti muruksi. 2Levitä leivinpaperoidulle GN-vuoalle ja sekoita puolet mausteöljystä murun joukkoon. 3(Mausteöljyä 2 dl / 1 kg pyöryköitä). 4Paahda uunissa 180 asteessa 14 minuuttia. Sekoita kerran paiston aikana. 5Jäähdytä. 1Valmista öljy halkaisemalla chilit ja kovertamalla siemenet pois. 2Laita kaikki aineet kulhoon, poraa tasaiseksi.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |