Resepti
Ainekset
Yrttiöljy: | ||
0,4 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,04 | kg | Taco mausteseos, Santa Maria |
0,012 | kg | Suolaa |
1 | kg | Apetit Kasvisjauhispyöryköitä ( 13 g), pakaste |
Vuokia GN 1/1-40 mm | ||
1,8 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
0,4 | kg | Kurkku tuore |
0,6 | kg | Paprika keltainen |
0,6 | kg | Maissia, säilyke |
0,5 | kg | Salaattisekoitusta, Neidon salaatti |
0,3 | kg | Nacholastu, naturel |
0,03 | kg | Chilipaprika punainen |
0,04 | kg | Korianteria, tuore |
VINKKI |
---|
Valmistusohjeet
- Valmista öljy halkaisemalla chilit ja kovertamalla siemenet pois. Laita kaikki aineet kulhoon, poraa tasaiseksi.
- Punnitse kohmeiset Kasvisjauhispyörykät cutteriin ja hienonna kevyesti muruksi. Levitä leivinpaperoidulle GN-vuoalle ja sekoita puolet mausteöljystä murun joukkoon. (Mausteöljyä 2 dl / 1 kg pyöryköitä). Paahda uunissa 180 asteessa 14 minuuttia. Sekoi
- Kaada jäiset kasvikset GN-vuokaan ja lisää jäljelle jäänyt mausteöljy. (Mausteöljyä 2 dl / 1,8 kg kasviksia) Sekoita ja paahda uunissa 180 asteessa 6-8 minuuttia. Jäähdytä.
- Halkaise kurkut, koverra siemenet pois ja leikkaa suikaleiksi. Suikaloi paprikat ja valuta maissit. Murenna hieman nacholastuja ja sekoita kaikki salaatin aineet keskenään. Jätä kasvisjauhismurua hieman salaatin koristeluun.
- Koristele viipaloidulla chilillä ja korianterilla.
- Tarjoile salaatin kanssa Herneguacamolea.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |