Resepti

Kasvisjauhis-texmex salaatti

Ainekset

6000,04 0kg Korianteria, tuore
5000,03 0kg Chilejä, punainen, tuore
VINKKI
2000,6 0kg Maissia (säilyke)
0,4 0kg Kurkkua, tuore
3000,5 0kg Salaattisekoitusta, Neidon salaatti
1000,6 0kg Paprikaa, keltainen
4000,3 0kg Nacholastuja, naturel
9001 0kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
8001,8 0kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
6001 0kg Apetit Kasvisjauhispyöryköitä (á 13 g), pakaste
7002 0kpl Vuokia GN 1/1-40 mm
3000,04 0kg Taco mausteseosta, Santa Maria
4000,01 2kg Suolaa
1 Yrttiöljy:
5000,06 0kg Chilejä, punainen, tuore
2000,4 0l Mildola Rypsiöljyä

Valmistusohjeet

  1. Tarjoile salaatin kanssa Herneguacamolea. 1Koristele viipaloidulla chilillä ja korianterilla. 1Halkaise kurkut, koverra siemenet pois ja leikkaa suikaleiksi. 2Suikaloi paprikat ja valuta maissit. 3Murenna hieman nacholastuja ja sekoita kaikki salaatin aineet keskenään. 4Jätä kasvisjauhismurua hieman salaatin koristeluun. 1Kaada jäiset kasvikset GN-vuokaan ja lisää jäljelle jäänyt mausteöljy. 2(Mausteöljyä 2 dl / 1,8 kg kasviksia) 3Sekoita ja paahda uunissa 180 asteessa 6-8 minuuttia. 4Jäähdytä. 1Punnitse kohmeiset Kasvisjauhispyörykät cutteriin ja hienonna kevyesti muruksi. 2Levitä leivinpaperoidulle GN-vuoalle ja sekoita puolet mausteöljystä murun joukkoon. 3(Mausteöljyä 2 dl / 1 kg pyöryköitä). 4Paahda uunissa 180 asteessa 14 minuuttia. Sekoita kerran paiston aikana. 5Jäähdytä. 1Valmista öljy halkaisemalla chilit ja kovertamalla siemenet pois. 2Laita kaikki aineet kulhoon, poraa tasaiseksi.
Kasvisjauhis-texmex salaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske