Resepti

Kasvisjauhis-texmex salaatti

Ainekset

Yrttiöljy:
0,4 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,04 kg Taco mausteseos, Santa Maria
0,012 kg Suolaa
1 kg Apetit Kasvisjauhispyöryköitä (  13 g), pakaste
Vuokia GN 1/1-40 mm
1,8 kg Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste
Vuokia GN 1/1-65 mm
0,4 kg Kurkku tuore
0,6 kg Paprika keltainen
0,6 kg Maissia, säilyke
0,5 kg Salaattisekoitusta, Neidon salaatti
0,3 kg Nacholastu, naturel
0,03 kg Chilipaprika punainen
0,04 kg Korianteria, tuore
VINKKI

Valmistusohjeet

  1. Valmista öljy halkaisemalla chilit ja kovertamalla siemenet pois. Laita kaikki aineet kulhoon, poraa tasaiseksi.
  2. Punnitse kohmeiset Kasvisjauhispyörykät cutteriin ja hienonna kevyesti muruksi. Levitä leivinpaperoidulle GN-vuoalle ja sekoita puolet mausteöljystä murun joukkoon. (Mausteöljyä 2 dl / 1 kg pyöryköitä). Paahda uunissa 180 asteessa 14 minuuttia. Sekoi
  3. Kaada jäiset kasvikset GN-vuokaan ja lisää jäljelle jäänyt mausteöljy. (Mausteöljyä 2 dl / 1,8 kg kasviksia) Sekoita ja paahda uunissa 180 asteessa 6-8 minuuttia. Jäähdytä.
  4. Halkaise kurkut, koverra siemenet pois ja leikkaa suikaleiksi. Suikaloi paprikat ja valuta maissit. Murenna hieman nacholastuja ja sekoita kaikki salaatin aineet keskenään. Jätä kasvisjauhismurua hieman salaatin koristeluun.
  5. Koristele viipaloidulla chilillä ja korianterilla.
  6. Tarjoile salaatin kanssa Herneguacamolea.
Kasvisjauhis-texmex salaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske