Resepti
Ainekset
2 | kg | Apetit Kasvisjauhispyöryköitä (á 13 g), pakaste |
2 | kg | Paprikasuikaleita, punainen, tuore |
0,03 | kg | Savupaprikaa, jauhe |
0,01 | kg | Suolaa |
0,02 | kg | Timjamia, kuivattu |
0,02 | kg | Ruokosokeria |
2 | kg | Pitaleipiä |
Mintturaita: | ||
0,4 | kg | Soijajogurttia |
0,1 | l | Limemehua, tuorepuristettua |
0,05 | kg | Siirappia,vaaleaa |
0,01 | kg | Suolaa |
0,01 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,025 | kg | Minttua, tuore, hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Kuumenna Apetit Kasvisjauhispyörykät pakkauksen ohjeen mukaan.
- Laita paprikasuikaleet GN-vuokaan ja lisää pinnalle savupaprikajauhe, mausteet ja ruokosokeri. Sekoita tasaiseksi. Paahda uunissa 200 asteessa 15 minuuttia. Laita seosta pitaleipien väliin kuumennettujen Kasvisjauhispyöryköiden kanssa.
- Sekoita kaikki minutturaidan aineet keskenään ja anna maustua 2 tuntia kylmässä. Lisää kastiketta pitaleipien väliin.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |