Resepti

Kasvisjauhispyörykät pitaleivän välissä

Ainekset

2 kg Apetit Kasvisjauhispyöryköitä (á 13 g)
2 kg Paprikasuikaleita, punainen, tuore
0,03 kg Savupaprikaa, jauhe
0,01 kg Suolaa
0,02 kg Timjamia, kuivattu
0,02 kg Ruokosokeria
2 kg Pitaleipiä
Mintturaita:
0,4 kg Soijajogurttia
0,1 l Limemehua, tuorepuristettua
0,05 kg Siirappia,vaaleaa
0,01 kg Suolaa
0,01 kg Mustapippuria, rouhe
0,025 kg Minttua, tuore, hienonnettu

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna Apetit Kasvisjauhispyörykät pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Laita paprikasuikaleet GN-vuokaan ja lisää pinnalle savupaprikajauhe, mausteet ja ruokosokeri. Sekoita tasaiseksi. Paahda uunissa 200 asteessa 15 minuuttia. Laita seosta pitaleipien väliin kuumennettujen Kasvisjauhispyöryköiden kanssa.
  3. Sekoita kaikki minutturaidan aineet keskenään ja anna maustua 2 tuntia kylmässä. Lisää kastiketta pitaleipien väliin.
Kasvisjauhispyörykät pitaleivän välissä
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske