Resepti
Ainekset
0,6 | kg | Majoneesia |
0,06 | l | Soijakastiketta |
0,02 | l | Seesamiöljyä |
0,05 | kg | Seesaminsiemeniä, mustia ja vaaleita |
1 | kg | Kurkkukuutioita |
0,006 | kg | Suolaa |
0,015 | kg | Valkosipulia |
0,06 | l | Soijakastiketta |
0,06 | l | Riisiviinietikkaa |
0,04 | kg | Sokeria |
0,01 | l | Seesamiöljyä |
0,01 | kg | Chili, rouhe |
0,04 | kg | Seesaminsiemeniä |
0,03 | kg | Korianteria, tuore |
0,01 | kg | Chili, rouhe |
Valmistusohjeet
- Sekoita majoneesin ainekset. Sekoita kaikki chilikurkkujen aineet. Paista kasviskepukat 160-asteisessa uunissa 20 minuuttia tai friteeraa 180-asteisessa öljyssä 5-8 minuuttia. Lämmitä valmiit höyrysämpylät höyryuunissa 3-5 minuuttia, kunnes sämpylät ovat pehmeitä. Voitele bao-sämpylä soija-seesamimajoneesilla. Nosta jokaisen baon väliin kasviskepukka, ruokalusikallinen chilikurkkua. Koristele korianterilla, seesaminsiemenillä ja chilirouheella.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |