Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
0,05 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,04 | kg | Siirappi |
0,035 | kg | Suolaa |
0,002 | kg | Pippurisekoitus |
0,005 | kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta |
3 | kg | Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste |
1 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
0,035 | kg | Maissitärkkelys |
Valmistusohjeet
- Hauduta papu-porkkanamixiä hetken padassa öljyssä, kunnes kasvikset ovat hiukan pehminneet. Lisää siirappi, puolet suolasta, pippurisekoitus ja yrttisekoitus.
- Kaada puolet peruna-sipulisekoituksesta voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan. Lisää vuokaan haudutetut kasvikset kerrokseksi. Kaada pinnalle loput perunasuikaleet.
- Sekoita kasvirasvasekoite, maissitärkkelys ja loput suolasta keskenään. Kaada neste vuokaan tasaisesti. Painele pintaan muutamia aukkoja, että neste pääsee massan joukkoon. Tasoita pinta. Yhdistelmäpaista 160 asteessa n. 30-40 minuuttia. Anna vetäy
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |