Resepti

Kasviskiusaus Papu-porkkanamixistä

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,05 l Mildola Rypsiöljyä
1,5 kg Apetit Papu-porkkanamix kasvissekoitusta, pakaste
0,04 kg Siirappia
0,035 kg Suolaa
0,002 kg Pippurisekoitusta
0,005 kg Herbes de Provence yrttisekoitusta
3 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
1 l Kasvirasvasekoitetta
0,035 kg Maissitärkkelystä

Valmistusohjeet

  1. Hauduta papu-porkkanamixiä hetken padassa öljyssä, kunnes kasvikset ovat hiukan pehminneet. Lisää siirappi, puolet suolasta, pippurisekoitus ja yrttisekoitus.
  2. Kaada puolet peruna-sipulisekoituksesta voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan. Lisää vuokaan haudutetut kasvikset kerrokseksi. Kaada pinnalle loput perunasuikaleet.
  3. Sekoita kasvirasvasekoite, maissitärkkelys ja loput suolasta keskenään. Kaada neste vuokaan tasaisesti. Painele pintaan muutamia aukkoja, että neste pääsee massan joukkoon. Tasoita pinta. Yhdistelmäpaista 160 asteessa n. 30-40 minuuttia. Anna vetäytyä lämpökaapissa 15 minuuttia.

Kasviskiusaus Papu-porkkanamixistä
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske