Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0,05 | l | Mildola Rypsiöljyä |
1,5 | kg | Apetit Papu-porkkanamix kasvissekoitusta, pakaste |
0,04 | kg | Siirappia |
0,035 | kg | Suolaa |
0,002 | kg | Pippurisekoitusta |
0,005 | kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta |
3 | kg | Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste |
1 | l | Kasvirasvasekoitetta |
0,035 | kg | Maissitärkkelystä |
Valmistusohjeet
- Hauduta papu-porkkanamixiä hetken padassa öljyssä, kunnes kasvikset ovat hiukan pehminneet. Lisää siirappi, puolet suolasta, pippurisekoitus ja yrttisekoitus.
- Kaada puolet peruna-sipulisekoituksesta voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan. Lisää vuokaan haudutetut kasvikset kerrokseksi. Kaada pinnalle loput perunasuikaleet.
-
Sekoita kasvirasvasekoite, maissitärkkelys ja loput suolasta keskenään.
Kaada neste vuokaan tasaisesti. Painele pintaan muutamia aukkoja, että neste pääsee massan joukkoon.
Tasoita pinta.
Yhdistelmäpaista 160 asteessa n. 30-40 minuuttia. Anna vetäytyä lämpökaapissa 15 minuuttia.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |