Resepti
Ainekset
0,85 | kg | Kypsennettyä soijarouhetta (Torino) |
2 | kg | Vettä |
0,17 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,05 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,15 | kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
0,7 | kg | Tomaattimurskaa |
0,16 | kg | Tomaattipyreetä |
0,625 | kg | Apetit Isoja Kasvissuikaleita, pakaste |
0,005 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,004 | kg | Pizzamaustetta |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,7 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
0,015 | kg | Suolaa |
0,005 | kg | Sokeria |
0,65 | kg | Täysjyvä Lasagne Piccoloa (Torino) |
0,15 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
Valmistusohjeet
- Kuumenna soijarouhetta pakkauksessaan uunissa höyrykeittotoiminnolla hetken. Näin se pehmenee ja sulaa tasaisemmin kastikkeen joukkoon. Tai voit myös murustaa soijarouheen kylmänä kastikkeen joukkoon, näin kuumennusvaihe jää pois.
- Mittaa pataan vesi, sipulikuutiot, kasvisliemijauhe ja kastiketiiviste. Kuumenna kiehumapisteeseen. Lisää kastikepohjaan tomaattimurska ja -pyre, kasvissuikaleet, mausteet ja soijarouhe. Anna hautua hetken. Lisää kasvirasvasekoite ja tarkista maku.
- Mittaa raaka pasta voideltuun GN 1/1-65 mm - vuokaan/ 0,650 kg/vuoka. Kaada päälle kuuma kastike (n. 5 l/vuoka) ja sekoita hyvin. Ripota pinnalle juustoraastetta. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun se on vielä lö
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |