Resepti
Ainekset
| 0,1 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,25 | kg | Sipuli kuutio |
| 0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
| 0,9 | kg | Paprikakuutioita |
| 0,6 | kg | Kesäkurpitsa suikale |
| 0,9 | kg | Herkkusieniviipaleita, tuore |
| 0,8 | kg | Pitkäjyväistä, puuroutumatonta riisiä |
| 1,6 | kg | Kasvislientä |
| 0,005 | kg | 4160580 Kurkumajauhe |
| 0,002 | kg | Cayennepippuri |
| 0,004 | kg | Savupaprikaa, jauhe |
| 0,003 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,03 | kg | Suolaa |
| 0,6 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
| 0,4 | kg | Kikherne säilyke |
| 0,1 | kg | Appelsiinitäysmehu |
| 0,05 | kg | Sitruunamehu |
Valmistusohjeet
- Laita GN 1/1-65 vuokaan öljy, sipulit, paprikakuutiot ja herkkusieniviipaleet. Paista yhdistelmäuunissa 200 C astetta noin 5-10 minuuttia.
- Ota vuoka uunista ja lisää joukkoon riisi. Lisää joukkoon kasvisliemi ja mausteet. Sekoita aineet hyvin vuoassa ja jatka kypsennystä 160 asteessa noin 20-25 minuuttia.
- Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon valutetut kikherneet, Herneet ja sitrusmehut. Kypsennä vielä muutama minuutti. Tarkista maku. Viimeistele sitruunanlohkoilla ja hienonnetulla persiljalla ennen tarjoilua.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti