Resepti

Kasvispaella

Ainekset

0,1 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,25 kg Sipuli kuutio
0,03 kg Valkosipulimurskaa
0,9 kg Paprikakuutioita
0,6 kg Kesäkurpitsa suikale
0,9 kg Herkkusieniviipaleita, tuore
0,8 kg Pitkäjyväistä, puuroutumatonta riisiä
1,6 kg Kasvislientä
0,005 kg 4160580 Kurkumajauhe
0,002 kg Cayennepippuri
0,004 kg Savupaprikaa, jauhe
0,003 kg Mustapippuria, rouhe
0,03 kg Suolaa
0,6 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
0,4 kg Kikherne säilyke
0,1 kg Appelsiinitäysmehu
0,05 kg Sitruunamehu

Valmistusohjeet

  1. Laita GN 1/1-65 vuokaan öljy, sipulit, paprikakuutiot ja herkkusieniviipaleet. Paista yhdistelmäuunissa 200 C astetta noin 5-10 minuuttia.
  2. Ota vuoka uunista ja lisää joukkoon riisi. Lisää joukkoon kasvisliemi ja mausteet. Sekoita aineet hyvin vuoassa ja jatka kypsennystä 160 asteessa noin 20-25 minuuttia.
  3. Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon valutetut kikherneet, Herneet ja sitrusmehut. Kypsennä vielä muutama minuutti. Tarkista maku. Viimeistele sitruunanlohkoilla ja hienonnetulla persiljalla ennen tarjoilua.
Kasvispaella
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske