Resepti

Kasvispaella

Ainekset

0,1 l Mildola Rypsiöljyä
0,25 kg Sipulikuutioita
0,03 kg Valkosipulimurskaa
0,9 kg Paprikakuutioita
0,6 kg Kesäkurpitsasuikaleita, tuore
0,9 kg Herkkusieniviipaleita, tuore
0,8 kg Pitkäjyväistä, puuroutumatonta riisiä
1,6 l Kasvislientä
0,005 kg Kurkumaa
0,002 kg Cayennepippuria
0,004 kg Savupaprikaa, jauhe
0,003 kg Mustapippuria, rouhe
0,03 kg Suolaa
0,6 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
0,4 kg Kik-herneitä, säilyke
0,1 l Appelsiinitäysmehua
0,05 l Sitruunamehua

Valmistusohjeet

  1. Laita GN 1/1-65 vuokaan öljy, sipulit, paprikakuutiot ja herkkusieniviipaleet. Paista yhdistelmäuunissa 200 C astetta noin 5-10 minuuttia.
  2. Ota vuoka uunista ja lisää joukkoon riisi. Lisää joukkoon kasvisliemi ja mausteet. Sekoita aineet hyvin vuoassa ja jatka kypsennystä 160 asteessa noin 20-25 minuuttia.
  3. Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon valutetut kikherneet, Herneet ja sitrusmehut. Kypsennä vielä muutama minuutti. Tarkista maku. Viimeistele sitruunanlohkoilla ja hienonnetulla persiljalla ennen tarjoilua.
Kasvispaella
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske