Resepti
Ainekset
0,1 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,25 | kg | Sipulikuutioita |
0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,9 | kg | Paprikakuutioita |
0,6 | kg | Kesäkurpitsasuikaleita, tuore |
0,9 | kg | Herkkusieniviipaleita, tuore |
0,8 | kg | Pitkäjyväistä, puuroutumatonta riisiä |
1,6 | l | Kasvislientä |
0,005 | kg | Kurkumaa |
0,002 | kg | Cayennepippuria |
0,004 | kg | Savupaprikaa, jauhe |
0,003 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,03 | kg | Suolaa |
0,6 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
0,4 | kg | Kik-herneitä, säilyke |
0,1 | l | Appelsiinitäysmehua |
0,05 | l | Sitruunamehua |
Valmistusohjeet
- Laita GN 1/1-65 vuokaan öljy, sipulit, paprikakuutiot ja herkkusieniviipaleet. Paista yhdistelmäuunissa 200 C astetta noin 5-10 minuuttia.
- Ota vuoka uunista ja lisää joukkoon riisi. Lisää joukkoon kasvisliemi ja mausteet. Sekoita aineet hyvin vuoassa ja jatka kypsennystä 160 asteessa noin 20-25 minuuttia.
- Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon valutetut kikherneet, Herneet ja sitrusmehut. Kypsennä vielä muutama minuutti. Tarkista maku. Viimeistele sitruunanlohkoilla ja hienonnetulla persiljalla ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |