Resepti
Ainekset
1,2 | kg | Apetit Kasvispihvejä Marokko, pakaste, (á 40 g) |
0,4 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,7 | kg | Kypsiä kauranjyviä, Myllärin |
0,6 | kg | Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita, pakaste |
0,02 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,1 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,01 | kg | Suolaa |
0,1 | kg | Apetit Tulista Tuoretomaattisalsaa |
0,2 | kg | Tomaattimurskaa, Mutti |
0,015 | kg | Kylmäsuurusta, Knorr |
Valmistusohjeet
-
Kuumenna Kasvispihvit yhdistelmäuunissa 160 asteessa noin 20-25 minuuttia.
Valmista kaura-pinaattipaistos:
Voitele GN 1/1-65 -vuoka.
Laita vuokaan kaikki kasvikset, kauranjyvät ja rypsiöljy.
Mausta suolalla ja sekoita aineet keskenään hyvin.
Paista yhdistelmäuunissa höyrypaistolla 160 asteessa noin 25 minuuttia.
Sekoita vielä kypsennyksen puolessa välissä.
Valmista tomaattisalsa: Sekoita Tuoretomaattisalsa ja tomaattimurska keskenään. Lisää kylmäsuurus joukkoon ja anna levätä muutama minuutti. Tarkista maku (tulisuus). Anna vielä maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |