Resepti

Kasvispihvit Marokko ja kaura-pinaattipaistos

Ainekset

1,2 kg Apetit Kasvispihvejä Marokko, pakaste, (á 40 g)
0,4 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,2 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,7 kg Kypsiä kauranjyviä, Myllärin
0,6 kg Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita, pakaste
0,02 kg Valkosipulimurskaa
0,1 l Mildola Rypsiöljyä
0,01 kg Suolaa
0,1 kg Apetit Tulista Tuoretomaattisalsaa
0,2 kg Tomaattimurskaa, Mutti
0,015 kg Kylmäsuurusta, Knorr

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna Kasvispihvit yhdistelmäuunissa 160 asteessa noin 20-25 minuuttia. Valmista kaura-pinaattipaistos: Voitele GN 1/1-65 -vuoka. Laita vuokaan kaikki kasvikset, kauranjyvät ja rypsiöljy. Mausta suolalla ja sekoita aineet keskenään hyvin. Paista yhdistelmäuunissa höyrypaistolla 160 asteessa noin 25 minuuttia. Sekoita vielä kypsennyksen puolessa välissä.

    Valmista tomaattisalsa: Sekoita Tuoretomaattisalsa ja tomaattimurska keskenään. Lisää kylmäsuurus joukkoon ja anna levätä muutama minuutti. Tarkista maku (tulisuus). Anna vielä maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.
Kasvispihvit Marokko ja kaura-pinaattipaistos
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske