Resepti
Ainekset
| Porkkana: | ||
| 0,4 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
| 0,02 | kg | Inkivääri raastettu |
| 0,001 | kg | Muskottipähkinä jauhettu |
| 0,005 | kg | Sokeria |
| Peruna-pinaattimuusi: | ||
| 0,25 | kg | Perunasosejauhe |
| 0,15 | kg | Tuorejuusto yrtti |
| 0,1 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 0,02 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
| 0,1 | kg | Kananmuna |
| 0,02 | kg | minttu |
| 0,006 | kg | Suolaa |
| 0,001 | kg | Mustapippuria |
| Lanttu | ||
| 0,4 | kg | Lanttu sose |
| 0,015 | kg | Hunajaa |
| 0,025 | kg | Appelsiinimehu puristettu |
| 0,01 | kg | Appelsiini kuori |
| 0,015 | kg | Perunajauho |
| 0,001 | kg | Valkopippuria |
| Kaneli jauhettu |
Valmistusohjeet
- Kaada sosepelletit erillisiin kulhoihin sulamaan. Pehmitä peruna-pinaattiseokseen tulevat sipulikuutiot rasvassa. Mittaa loput massojen aineet kulhoihin. Sekoita massat ja laita ne voideltuun vuokaan tai voideltuihin timbaalivuokiin kerroksittain. Kyp
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti