Resepti

Kasvistimbaali

Ainekset

Porkkana:
0,4 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,15 kg Kananmunia
0,015 kg Perunajauhoja
0,02 kg Inkivääriä, tuoretta, raastettuna
0,006 kg Suolaa
0,001 kg Mustapippuria
0,001 kg Muskottipähkinää, jauhe
0,005 kg Sokeria
Peruna-pinaattimuusi:
0,25 kg Perunasoseainesta
0,15 kg Yrttituorejuustoa
0,15 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,1 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,02 kg Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0,1 kg Kananmunia
0,02 kg Minttua, tuore
0,006 kg Suolaa
0,001 kg Mustapippuria
Lanttu:
0,4 kg Lanttusosetta
0,15 kg Kananmunia
0,015 kg Hunajaa
0,025 l Appelsiinimehua, puristettu
0,01 kg Appelsiininkuorta
0,015 kg Perunajauhoja
0,006 kg Suolaa
0,001 kg Valkopippuria
Kanelia, jauhe

Valmistusohjeet

  1. Kaada sosepelletit erillisiin kulhoihin sulamaan. Pehmitä peruna-pinaattiseokseen tulevat sipulikuutiot rasvassa. Mittaa loput massojen aineet kulhoihin. Sekoita massat ja laita ne voideltuun vuokaan tai voideltuihin timbaalivuokiin kerroksittain. Kypsenn ä monitoimiuunissa noin 130 asteessa 35-55 minuuttia. Jäähdytä hetken aikaa ennen kumoamista tarjoiluvadille. Koristele mintulla. Tarjoa timbaalit lämpiminä tai kylminä esimerkiksi yrtti-kapriskastikkeen kera.

Kasvistimbaali
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske