Resepti
Ainekset
Porkkana: | ||
0,4 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
0,02 | kg | Inkivääri raastettu |
0,001 | kg | Muskottipähkinä jauhettu |
0,005 | kg | Sokeria |
Peruna-pinaattimuusi: | ||
0,25 | kg | Perunasosejauhe |
0,15 | kg | Tuorejuusto yrtti |
0,1 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,02 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
0,1 | kg | Kananmuna |
0,02 | kg | minttu |
0,006 | kg | Suolaa |
0,001 | kg | Mustapippuria |
Lanttu | ||
0,4 | kg | Lanttu sose |
0,015 | kg | Hunajaa |
0,025 | kg | Appelsiinimehu puristettu |
0,01 | kg | Appelsiini kuori |
0,015 | kg | Perunajauho |
0,001 | kg | Valkopippuria |
Kaneli jauhettu |
Valmistusohjeet
- Kaada sosepelletit erillisiin kulhoihin sulamaan. Pehmitä peruna-pinaattiseokseen tulevat sipulikuutiot rasvassa. Mittaa loput massojen aineet kulhoihin. Sekoita massat ja laita ne voideltuun vuokaan tai voideltuihin timbaalivuokiin kerroksittain. Kyp
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |