Resepti

Kasvistimbaali

Ainekset

Porkkana:
0,4 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,02 kg Inkivääri raastettu
0,001 kg Muskottipähkinä jauhettu
0,005 kg Sokeria
Peruna-pinaattimuusi:
0,25 kg Perunasosejauhe
0,15 kg Tuorejuusto yrtti
0,1 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,02 kg Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0,1 kg Kananmuna
0,02 kg minttu
0,006 kg Suolaa
0,001 kg Mustapippuria
Lanttu
0,4 kg Lanttu sose
0,015 kg Hunajaa
0,025 kg Appelsiinimehu puristettu
0,01 kg Appelsiini kuori
0,015 kg Perunajauho
0,001 kg Valkopippuria
Kaneli jauhettu

Valmistusohjeet

  1. Kaada sosepelletit erillisiin kulhoihin sulamaan. Pehmitä peruna-pinaattiseokseen tulevat sipulikuutiot rasvassa. Mittaa loput massojen aineet kulhoihin. Sekoita massat ja laita ne voideltuun vuokaan tai voideltuihin timbaalivuokiin kerroksittain. Kyp
Kasvistimbaali
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske