Resepti
Ainekset
Porkkana: | ||
0,4 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
0,15 | kg | Kananmunia |
0,015 | kg | Perunajauhoja |
0,02 | kg | Inkivääriä, tuoretta, raastettuna |
0,006 | kg | Suolaa |
0,001 | kg | Mustapippuria |
0,001 | kg | Muskottipähkinää, jauhe |
0,005 | kg | Sokeria |
Peruna-pinaattimuusi: | ||
0,25 | kg | Perunasoseainesta |
0,15 | kg | Yrttituorejuustoa |
0,15 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0,1 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,02 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
0,1 | kg | Kananmunia |
0,02 | kg | Minttua, tuore |
0,006 | kg | Suolaa |
0,001 | kg | Mustapippuria |
Lanttu: | ||
0,4 | kg | Lanttusosetta |
0,15 | kg | Kananmunia |
0,015 | kg | Hunajaa |
0,025 | l | Appelsiinimehua, puristettu |
0,01 | kg | Appelsiininkuorta |
0,015 | kg | Perunajauhoja |
0,006 | kg | Suolaa |
0,001 | kg | Valkopippuria |
Kanelia, jauhe |
Valmistusohjeet
-
Kaada sosepelletit erillisiin kulhoihin sulamaan. Pehmitä peruna-pinaattiseokseen tulevat sipulikuutiot rasvassa. Mittaa loput massojen aineet kulhoihin. Sekoita massat ja laita ne voideltuun vuokaan tai voideltuihin timbaalivuokiin kerroksittain. Kypsenn
ä monitoimiuunissa noin 130 asteessa 35-55 minuuttia. Jäähdytä hetken aikaa ennen kumoamista tarjoiluvadille. Koristele mintulla.
Tarjoa timbaalit lämpiminä tai kylminä esimerkiksi yrtti-kapriskastikkeen kera.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |