Resepti

Kaura-punajuurikeitto, pinaattipesto

Ainekset

Vuokia GN 1/2-150 mm
4 kg Vegyu Punajuuripyreetä
2 kg Vettä
1,5 kg Kaurakerma
0,05 kg Maissitärkkelys
0,02 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,015 kg Suolaa
Kastike:
0,12 kg Pestokastike
0,05 kg Manteli rouhe
Lisäksi:
1,625 kg Vegyu Kasvistaskuja kaurakuorella, pakaste

Valmistusohjeet

  1. Sekoita maissitärkkelys pieneen määrään nestettä. Laita kaikki keittoainekset GN-astiaan, sekoita ja laita kansi päälle. Kuumenna keitto yhdistelmäuunin höyrytoiminnolla. Sekoita kaikki pinaattipeston ainekset keskenään ja anna makujen tasaantua hetki
Kaura-punajuurikeitto, pinaattipesto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske