Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
0,03 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,25 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,015 | kg | Curry |
2,5 | kg | Vettä |
0,08 | kg | Kasvisliemijauhe |
0,2 | kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
0,05 | kg | Siirappi |
0,004 | kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta |
0,002 | kg | 4160580 Kurkumajauhe |
0,02 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,08 | kg | Sitruunamehu |
0,002 | kg | Pippurisekoitus |
0,5 | kg | Kypsennettyä soijarouhetta (Torino) |
0,5 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
0,7 | kg | Täysjyvä Lasagne Piccoloa (Torino) |
0,15 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
Valmistusohjeet
- Freesaa sipuli padassa öljyssä, lisää curry ja hauduta hetken. Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste ja mausteet. Anna kiehahtaa. Lisää soijarouhe, papumix ja kasvirasvasekoite. Sekoita. Kiehauta, anna hautua hetken. Tarkista maku. Mausta asiakkai
- Mittaa raaka pasta vuokaspraylla voideltuun GN- vuokaan (0,700 kg/1kpl GN 1/1-65). Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin. Lisää pinnalle juustoraaste. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. A
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |