Resepti

Keijun Kasvispasta

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,03 l Mildola Rypsiöljyä
0,25 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,015 kg Currya
2,5 l Vettä
0,08 kg Kasvisliemijauhetta
0,2 kg Vaaleaa Kastiketiivistettä
0,05 kg Siirappia
0,004 kg Herbes de Provence yrttisekoitusta
0,002 kg Kurkumaa
0,02 kg Valkosipulimurskaa
0,08 l Sitruunamehua
0,002 kg Pippurisekoitusta
0,5 kg Kypsennettyä soijarouhetta (Torino)
1,5 kg Apetit Papu-porkkanamix kasvissekoitusta, pakaste
0,5 l Kasvirasvasekoitetta
0,7 kg Täysjyvä Lasagne Piccoloa (Torino)
0,15 kg Juustoraastetta (mozzarella)

Valmistusohjeet

  1. Freesaa sipuli padassa öljyssä, lisää curry ja hauduta hetken. Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste ja mausteet. Anna kiehahtaa. Lisää soijarouhe, papumix ja kasvirasvasekoite. Sekoita. Kiehauta, anna hautua hetken. Tarkista maku. Mausta asiakkaittesi maun mukaan.

    Voit lisätä kastikkeeseen mm. tomaattikastiketta ja yrttejä, jos haluat voimakkaamman maun.
  2. Mittaa raaka pasta vuokaspraylla voideltuun GN-vuokaan (0,700 kg/1kpl GN 1/1-65). Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin. Lisää pinnalle juustoraaste. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa.
Keijun Kasvispasta
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske