Resepti
Ainekset
| MARINADI: | ||
| 0,4 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,15 | kg | Seesamiöljy |
| 0,15 | kg | Soijakastike |
| 0,12 | kg | Limemehu tuorepuristettu |
| 0,01 | kg | Valkosipulia |
| 0,01 | kg | Chiliä, tuoretta, mietoa |
| 0,2 | kg | Amerikansalaattisuikaleita |
| 0,2 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
| 0,3 | kg | Apetit Papu-porkkanamix |
| 0,04 | kg | Korianteria, tuore |
| 0,2 | kg | Cashewpähkinä |
| 0,045 | kg | Seesaminsiemen |
Valmistusohjeet
- Kuumenna herneet yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 7-8 minuuttia. Jäähdytä. Kuumenna papu-porkkanamix yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 10-12 minuuttia. Jäähdytä.
- Valmista marinadikastike. Lisää kulhoon öljy, seesamiöljy ja soijakastike. Lisää limemehu. Poista chileistä siemenet ja pilko chili ja valkosipuli. Lisää ne marinadin joukkoon ja sekoita hyvin.
- Lisää marinadi jäähtyneiden kasvisten joukkoon. Vie kylmään marinoitumaan muutamaksi tunniksi.
- Yhdistä kulhossa Amerikansalaattisuikaleet, herneet ja hienonnettu korianteri. Jätä muutama varsi koristeluun.
- Paahda cashewpähkinät uunissa 190°C noin 5 minuuttia ja seesaminsiemenet 170°C noin 4 minuuttia. Lisää salaatin joukkoon marinoitunut Papu- porkkanamix. Sekoita salaatti.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti