Resepti
Ainekset
MARINADI: | ||
0,4 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,15 | kg | Seesamiöljy |
0,15 | kg | Soijakastike |
0,12 | kg | Limemehu tuorepuristettu |
0,01 | kg | Valkosipulia |
0,01 | kg | Chiliä, tuoretta, mietoa |
0,2 | kg | Amerikansalaattisuikaleita |
0,2 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
0,3 | kg | Apetit Papu-porkkanamix |
0,04 | kg | Korianteria, tuore |
0,2 | kg | Cashewpähkinä |
0,045 | kg | Seesaminsiemen |
Valmistusohjeet
- Kuumenna herneet yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 7-8 minuuttia. Jäähdytä. Kuumenna papu-porkkanamix yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 10-12 minuuttia. Jäähdytä.
- Valmista marinadikastike. Lisää kulhoon öljy, seesamiöljy ja soijakastike. Lisää limemehu. Poista chileistä siemenet ja pilko chili ja valkosipuli. Lisää ne marinadin joukkoon ja sekoita hyvin.
- Lisää marinadi jäähtyneiden kasvisten joukkoon. Vie kylmään marinoitumaan muutamaksi tunniksi.
- Yhdistä kulhossa Amerikansalaattisuikaleet, herneet ja hienonnettu korianteri. Jätä muutama varsi koristeluun.
- Paahda cashewpähkinät uunissa 190°C noin 5 minuuttia ja seesaminsiemenet 170°C noin 4 minuuttia. Lisää salaatin joukkoon marinoitunut Papu- porkkanamix. Sekoita salaatti.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |