Resepti

Kiinalainen seesamisalaatti

Ainekset

MARINADI:
0,4 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,15 kg Seesamiöljy
0,15 kg Soijakastike
0,12 kg Limemehu tuorepuristettu
0,01 kg Valkosipulia
0,01 kg Chiliä, tuoretta, mietoa
0,2 kg Amerikansalaattisuikaleita
0,2 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
0,3 kg Apetit Papu-porkkanamix
0,04 kg Korianteria, tuore
0,2 kg Cashewpähkinä
0,045 kg Seesaminsiemen

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna herneet yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 7-8 minuuttia. Jäähdytä. Kuumenna papu-porkkanamix yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 10-12 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Valmista marinadikastike. Lisää kulhoon öljy, seesamiöljy ja soijakastike. Lisää limemehu. Poista chileistä siemenet ja pilko chili ja valkosipuli. Lisää ne marinadin joukkoon ja sekoita hyvin.
  3. Lisää marinadi jäähtyneiden kasvisten joukkoon. Vie kylmään marinoitumaan muutamaksi tunniksi.
  4. Yhdistä kulhossa Amerikansalaattisuikaleet, herneet ja hienonnettu korianteri. Jätä muutama varsi koristeluun.
  5. Paahda cashewpähkinät uunissa 190°C noin 5 minuuttia ja seesaminsiemenet 170°C noin 4 minuuttia. Lisää salaatin joukkoon marinoitunut Papu- porkkanamix. Sekoita salaatti.
Kiinalainen seesamisalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske