Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0,05 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,3 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,3 | kg | Amerikanpekonikuutiota |
0,3 | kg | Palvikinkkukuutiota |
0,015 | kg | Currya |
3 | l | Vettä |
0,08 | kg | Kasvisliemijauhetta |
0,24 | kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
0,03 | kg | Siirappia |
0,004 | kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta |
0,002 | kg | Kurkumaa |
1 | kg | Apetit Papu-porkkanamix kasvissekoitusta, pakaste |
0,5 | l | Kasvirasvasekoitetta |
0,002 | kg | Pippurisekoitusta |
0,7 | kg | Lasagne Piccoloa (Torino) |
0,15 | kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
Valmistusohjeet
- Freesaa sipuli padassa öljyssä, lisää kinkku- ja pekonikuutiot sekä curry, hauduta hetken. Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste ja mausteet. Anna kiehahtaa. Lisää papumix ja kasvirasvasekote. Sekoita. Kiehauta ja tarkista maku. Mausta asiakkaittesi maun mukaan. Kastike saa olla runsasmakuinen.
- Mittaa raaka pasta vuokaspraylla voideltuun GN-vuokaan (0,7 kg/1kpl GN 1/1-65). Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin. Ripota pinnalle juustoraastetta. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |