Resepti

Kinkku-pekonipastavuoka

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,05 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,3 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,3 kg Amerikan pekoni, kuutio
0,3 kg Palvikinkku kuutio
0,015 kg Curry
3 kg Vettä
0,08 kg Kasvisliemijauhe
0,24 kg Vaaleaa Kastiketiivistettä
0,03 kg Siirappi
0,004 kg Herbes de Provence yrttisekoitusta
0,002 kg 4160580 Kurkumajauhe
0,5 kg Kasvirasvasekoitetta
0,002 kg Pippurisekoitus
0,7 kg Lasagne Piccoloa (Torino)
0,15 kg Juustoraaste Mozzarella

Valmistusohjeet

  1. Freesaa sipuli padassa öljyssä, lisää kinkku- ja pekonikuutiot sekä curry, hauduta hetken. Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste ja mausteet. Anna kiehahtaa. Lisää papumix ja kasvirasvasekote. Sekoita. Kiehauta ja tarkista maku. Mausta asiakkaitte
  2. Mittaa raaka pasta vuokaspraylla voideltuun GN- vuokaan (0,7 kg/1kpl GN 1/1-65). Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin. Ripota pinnalle juustoraastetta. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää.
Kinkku-pekonipastavuoka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske