Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 0,05 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,3 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 0,3 | kg | Amerikan pekoni, kuutio |
| 0,3 | kg | Palvikinkku kuutio |
| 0,015 | kg | Curry |
| 3 | kg | Vettä |
| 0,08 | kg | Kasvisliemijauhe |
| 0,24 | kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
| 0,03 | kg | Siirappi |
| 0,004 | kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta |
| 0,002 | kg | 4160580 Kurkumajauhe |
| 0,5 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
| 0,002 | kg | Pippurisekoitus |
| 0,7 | kg | Lasagne Piccoloa (Torino) |
| 0,15 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
Valmistusohjeet
- Freesaa sipuli padassa öljyssä, lisää kinkku- ja pekonikuutiot sekä curry, hauduta hetken. Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste ja mausteet. Anna kiehahtaa. Lisää papumix ja kasvirasvasekote. Sekoita. Kiehauta ja tarkista maku. Mausta asiakkaitte
- Mittaa raaka pasta vuokaspraylla voideltuun GN- vuokaan (0,7 kg/1kpl GN 1/1-65). Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin. Ripota pinnalle juustoraastetta. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti