Resepti

Kinkku-pekonipastavuoka

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,05 l Mildola Rypsiöljyä
0,3 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,3 kg Amerikanpekonikuutiota
0,3 kg Palvikinkkukuutiota
0,015 kg Currya
3 l Vettä
0,08 kg Kasvisliemijauhetta
0,24 kg Vaaleaa Kastiketiivistettä
0,03 kg Siirappia
0,004 kg Herbes de Provence yrttisekoitusta
0,002 kg Kurkumaa
1 kg Apetit Papu-porkkanamix kasvissekoitusta, pakaste
0,5 l Kasvirasvasekoitetta
0,002 kg Pippurisekoitusta
0,7 kg Lasagne Piccoloa (Torino)
0,15 kg Juustoraastetta (mozzarella)

Valmistusohjeet

  1. Freesaa sipuli padassa öljyssä, lisää kinkku- ja pekonikuutiot sekä curry, hauduta hetken. Lisää vesi, liemijauhe, kastiketiiviste ja mausteet. Anna kiehahtaa. Lisää papumix ja kasvirasvasekote. Sekoita. Kiehauta ja tarkista maku. Mausta asiakkaittesi maun mukaan. Kastike saa olla runsasmakuinen.
  2. Mittaa raaka pasta vuokaspraylla voideltuun GN-vuokaan (0,7 kg/1kpl GN 1/1-65). Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin. Ripota pinnalle juustoraastetta. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa.
Kinkku-pekonipastavuoka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske