Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/2-150 mm | ||
| 0,1 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 1,5 | kg | Apetit Suomiwok-kasviksia |
| 0,005 | kg | Korianteri, jauhettu siemenestä |
| 3 | kg | Vettä |
| 0,05 | kg | Kalaliemijauhe vähäsuol. |
| 0,01 | kg | Suolaa |
| 1,5 | kg | Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste |
| 1 | kg | Kirjolohi kuutio |
| 0,5 | kg | Kookosmaito |
Valmistusohjeet
- Kuumenna öljy padassa ja freesaa kasviksia ja korianteria hetki.
- Lisää vesi, kalaliemijauhe, suola, peruna- sipulisekoitus ja kalat. Kiehauta ja hauduta noin 15 minuuttia. Lisää lopuksi kookosmaito ja kuumenna keitto.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti