Resepti

Kirjolohi-kookoskeitto

Ainekset

Vuokia GN 1/2-150 mm
0,1 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
1,5 kg Apetit Suomiwok-kasviksia
0,005 kg Korianteri, jauhettu siemenestä
3 kg Vettä
0,05 kg Kalaliemijauhe vähäsuol.
0,01 kg Suolaa
1,5 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
1 kg Kirjolohi kuutio
0,5 kg Kookosmaito

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy padassa ja freesaa kasviksia ja korianteria hetki.
  2. Lisää vesi, kalaliemijauhe, suola, peruna- sipulisekoitus ja kalat. Kiehauta ja hauduta noin 15 minuuttia. Lisää lopuksi kookosmaito ja kuumenna keitto.
Kirjolohi-kookoskeitto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske