Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/2-150 mm |
0,1 | l | Mildola Rypsiöljyä |
1,5 | kg | Apetit Suomiwok-kasviksia |
0,005 | kg | Korianteria, jauhe |
3 | l | Vettä |
0,05 | kg | Kalaliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,01 | kg | Suolaa |
1,5 | kg | Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste |
1 | kg | Kirjolohikuutioita, pakaste |
0,5 | l | Kookosmaitoa |
Valmistusohjeet
- Kuumenna öljy padassa ja freesaa kasviksia ja korianteria hetki.
- Lisää vesi, kalaliemijauhe, suola, peruna-sipulisekoitus ja kalat. Kiehauta ja hauduta noin 15 minuuttia. Lisää lopuksi kookosmaito ja kuumenna keitto.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |