Resepti

Kirjolohi-kookoskeitto, kylmävalmistus

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/2-150 mm
1,5 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
1,5 kg Apetit Suomiwok-kasviksia
1 kg Kirjolohikuutioita, pakaste
0,05 kg Kalaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,01 kg Suolaa
0,005 kg Korianteria, jauhe
3 l Vettä
0,5 l Kookosmaitoa

Valmistusohjeet

  1. Punnitse peruna-sipulisekoitus, suomiwok, lohikuutiot sekä mausteet GN-vuokaan.

  2. Lisää vesi ja kookosmaito. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140°C, kosteus 20%, kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80°C.
Kirjolohi-kookoskeitto, kylmävalmistus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske