Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/2-150 mm | ||
1,5 | kg | Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste |
1,5 | kg | Apetit Suomiwok-kasviksia |
1 | kg | Kirjolohi kuutio |
0,05 | kg | Kalaliemijauhe vähäsuol. |
0,01 | kg | Suolaa |
0,005 | kg | Korianteri, jauhettu siemenestä |
3 | kg | Vettä |
0,5 | kg | Kookosmaito |
Valmistusohjeet
- Punnitse peruna-sipulisekoitus, suomiwok, lohikuutiot sekä mausteet GN-vuokaan.
- Lisää vesi ja kookosmaito. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140øC, kosteus 20%, kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80øC.

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |