Resepti

Kirjolohi-kookoskeitto, kylmävalmistus

Ainekset

Vuokia GN 1/2-150 mm
1,5 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
1,5 kg Apetit Suomiwok-kasviksia
1 kg Kirjolohi kuutio
0,05 kg Kalaliemijauhe vähäsuol.
0,01 kg Suolaa
0,005 kg Korianteri, jauhettu siemenestä
3 kg Vettä
0,5 kg Kookosmaito

Valmistusohjeet

  1. Punnitse peruna-sipulisekoitus, suomiwok, lohikuutiot sekä mausteet GN-vuokaan.
  2. Lisää vesi ja kookosmaito. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140øC, kosteus 20%, kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80øC.
Kirjolohi-kookoskeitto, kylmävalmistus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske