Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
| 0,7 | kg | Pastaa, penne, täysjyvä |
| 0,5 | kg | Kirjolohi kuutio |
| Liemi: | ||
|---|---|---|
| 1 | kg | Ruokakerma 15 % laktoositon |
| 1 | kg | Vettä |
| 0,2 | kg | Tuorejuusto, maustamaton |
| 0,04 | kg | Kalaliemijauhe vähäsuol. |
| 0,01 | kg | Tilli pakaste |
| 0,2 | kg | Juustoraastetta |
Valmistusohjeet
- Punnitse GN-vuokaan raaka pasta, kala sekä papu- porkkanamix ja sekoita hyvin keskenään.
- Liemi: Valmista liemi sekoittamalla kaikki liemen ainekset keskenään. Kaada vuokaan.
- Tasoita pinta ja lisää päälle juustoraaste. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140øC, kosteus 40% noin 60 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti