Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm |
0,7 | kg | Pastaa, penne, täysjyvä |
0,5 | kg | Kirjolohikuutioita, pakaste |
1,5 | kg | Apetit Papu-porkkanamix kasvissekoitusta, pakaste |
Liemi: | ||
---|---|---|
1 | l | Ruokakermaa, laktoositon 15% |
1 | l | Vettä |
0,2 | kg | Maustamatonta tuorejuustoa |
0,04 | kg | Kalaliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,01 | kg | Tilliä, pakaste |
0,2 | kg | Juustoraastetta |
Valmistusohjeet
- Punnitse GN-vuokaan raaka pasta, kala sekä papu-porkkanamix ja sekoita hyvin keskenään.
-
Liemi:
Valmista liemi sekoittamalla kaikki liemen ainekset keskenään.
Kaada vuokaan.
-
Tasoita pinta ja lisää päälle juustoraaste.
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140°C, kosteus 40% noin 60 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
![Kirjolohi-pastavuoka](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/prod.apetit.fi/sk-recipe-images/Apetit_Vilkas_Kirjolohi-pastavuoka-4.jpg)
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |