Resepti

Kirjolohi-pastavuoka, kylmävalmistus

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm
0,7 kg Pastaa, penne, täysjyvä
0,5 kg Kirjolohi kuutio
Liemi:
1 kg Ruokakerma 15 % laktoositon
1 kg Vettä
0,2 kg Tuorejuusto, maustamaton
0,04 kg Kalaliemijauhe vähäsuol.
0,01 kg Tilli pakaste
0,2 kg Juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Punnitse GN-vuokaan raaka pasta, kala sekä papu- porkkanamix ja sekoita hyvin keskenään.
  2. Liemi: Valmista liemi sekoittamalla kaikki liemen ainekset keskenään. Kaada vuokaan.
  3. Tasoita pinta ja lisää päälle juustoraaste. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140øC, kosteus 40%, kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80øC. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Kirjolohi-pastavuoka, kylmävalmistus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske