Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
0,7 | kg | Pastaa, penne, täysjyvä |
0,5 | kg | Kirjolohi kuutio |
Liemi: | ||
---|---|---|
1 | kg | Ruokakerma 15 % laktoositon |
1 | kg | Vettä |
0,2 | kg | Tuorejuusto, maustamaton |
0,04 | kg | Kalaliemijauhe vähäsuol. |
0,01 | kg | Tilli pakaste |
0,2 | kg | Juustoraastetta |
Valmistusohjeet
- Punnitse GN-vuokaan raaka pasta, kala sekä papu- porkkanamix ja sekoita hyvin keskenään.
- Liemi: Valmista liemi sekoittamalla kaikki liemen ainekset keskenään. Kaada vuokaan.
- Tasoita pinta ja lisää päälle juustoraaste. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140øC, kosteus 40%, kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80øC. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |