Resepti

Kirjolohi-pastavuoka, kylmävalmistus

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
0,7 kg Pastaa, penne, täysjyvä
0,5 kg Kirjolohikuutioita, pakaste
1,5 kg Apetit Papu-porkkanamix kasvissekoitusta, pakaste
Liemi:
1 l Ruokakermaa, laktoositon 15%
1 l Vettä
0,2 kg Maustamatonta tuorejuustoa
0,04 kg Kalaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,01 kg Tilliä, pakaste
0,2 kg Juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Punnitse GN-vuokaan raaka pasta, kala sekä papu-porkkanamix ja sekoita hyvin keskenään.
  2. Liemi: Valmista liemi sekoittamalla kaikki liemen ainekset keskenään. Kaada vuokaan.



  3. Tasoita pinta ja lisää päälle juustoraaste.

    Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 140°C, kosteus 40%, kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80°C. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Kirjolohi-pastavuoka, kylmävalmistus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske