Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
| 3 | kg | Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste |
| 0,9 | kg | Kirjolohi graavisuolattusiivu |
| 0,2 | kg | Apetit Purjoviipaleita, pakaste |
| 0,06 | kg | Tilliä, tuore |
| 0,03 | kg | Suolaa |
| 0,002 | kg | Sitruunapippuri |
| 0,03 | kg | Maissitärkkelys |
| 1,2 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
Valmistusohjeet
- Kaada puolet peruna-sipulisekoituksesta voideltuun GN-vuokaan. Lisää kirjolohisuikaleet, purjorenkaat ja tilli. Lisää pinnalle loput perunasuikaleet. Sekoita kasvirasvasekoite, suola, sitruunapippuri ja maissitärkkelys keskenään. Kaada neste tasaise
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti