Resepti

Kirjolohikiusaus, Apetit Peruna-sipulisekoitus

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
3 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
0,9 kg Graavisuolattua kirjolohta siivuina
0,2 kg Apetit Purjoviipaleita, pakaste
0,06 kg Tilliä, tuore
0,03 kg Suolaa
0,002 kg Sitruunapippuria
0,03 kg Maissitärkkelystä
1,2 l Kasvirasvasekoitetta

Valmistusohjeet

  1. Kaada puolet peruna-sipulisekoituksesta voideltuun GN-vuokaan. Lisää kirjolohisuikaleet, purjorenkaat ja tilli. Lisää pinnalle loput perunasuikaleet. Sekoita kasvirasvasekoite, suola, sitruunapippuri ja maissitärkkelys keskenään. Kaada neste tasaisesti vuokaan. Kypsennä yhdistelmäpaistaen 160 asteessa 40-50 minuuttia. Anna vetäytyä lämpökaapissa. Paistoaika riippuu uunin täytöksestä, itse uunista ja raaka-aineitten lähtö- lämpötiloista.
Kirjolohikiusaus, Apetit Peruna-sipulisekoitus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske