Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
3 | kg | Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste |
0,9 | kg | Kirjolohi graavisuolattusiivu |
0,2 | kg | Apetit Purjoviipaleita, pakaste |
0,06 | kg | Tilliä, tuore |
0,03 | kg | Suolaa |
0,002 | kg | Sitruunapippuri |
0,03 | kg | Maissitärkkelys |
1,2 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
Valmistusohjeet
- Kaada puolet peruna-sipulisekoituksesta voideltuun GN-vuokaan. Lisää kirjolohisuikaleet, purjorenkaat ja tilli. Lisää pinnalle loput perunasuikaleet. Sekoita kasvirasvasekoite, suola, sitruunapippuri ja maissitärkkelys keskenään. Kaada neste tasaise

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |