Resepti

Kirjolohikiusaus, Apetit Peruna-sipulisekoitus

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm
3 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
0,9 kg Kirjolohi graavisuolattusiivu
0,2 kg Apetit Purjoviipaleita, pakaste
0,06 kg Tilliä, tuore
0,03 kg Suolaa
0,002 kg Sitruunapippuri
0,03 kg Maissitärkkelys
1,2 kg Kasvirasvasekoitetta

Valmistusohjeet

  1. Kaada puolet peruna-sipulisekoituksesta voideltuun GN-vuokaan. Lisää kirjolohisuikaleet, purjorenkaat ja tilli. Lisää pinnalle loput perunasuikaleet. Sekoita kasvirasvasekoite, suola, sitruunapippuri ja maissitärkkelys keskenään. Kaada neste tasaise
Kirjolohikiusaus, Apetit Peruna-sipulisekoitus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske