Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm |
2,5 | kg | Apetit Kirjolohipyöryköitä, pakaste |
Hernekastike: | ||
0,6 | l | Vettä |
0,4 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
0,01 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,006 | kg | Sokeria |
0,15 | l | Ruokakermaa, laktoositon 15% |
Suuruste: | ||
0,05 | l | Vettä |
0,03 | kg | Maissitärkkelystä |
0,001 | kg | Suolaa |
Perunasose: | ||
1,7 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
0,3 | l | Kevytmaitoa |
Valmistusohjeet
- Kaada jäiset tai kohmeiset kirjolohipyörykät GN-vuokaan. Kuumenna 160°C noin 20-25 minuuttia.
- Hernekastike: Mittaa vesi, herneet, liemijauhe ja sokeri pataan. Kiehauta ja keitä noin 10 minuuttia. Soseuta. Lisää ruokakerma ja kiehauta. Sekoita suurus ja lisää kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Keitä vielä muutama minuutti. Mausta suolalla.
- Perunasose: Kaada perunamuusi kohmeisena GN-vuokaan. Lisää maito. Esikuumenna uuni ja höyrykeitä 100°C noin 25-30 minuuttia ilman kantta. Sekoita.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |