Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
2,5 | kg | Apetit Kirjolohipyöryköitä, pakaste |
Hernekastike: | ||
0,4 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
0,01 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,006 | kg | Sokeria |
0,15 | kg | Ruokakerma 15 % laktoositon |
Suuruste: | ||
0,05 | kg | Vettä |
0,03 | kg | Maissitärkkelys |
0,001 | kg | Suolaa |
Perunasose: | ||
1,7 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
0,3 | kg | Maito kevyt |
Valmistusohjeet
- Kaada jäiset tai kohmeiset kirjolohipyörykät GN- vuokaan. Kuumenna 160øC noin 20-25 minuuttia.
- Hernekastike: Mittaa vesi, herneet, liemijauhe ja sokeri pataan. Kiehauta ja keitä noin 10 minuuttia. Soseuta. Lisää ruokakerma ja kiehauta. Sekoita suurus ja lisää kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Keitä vielä muutama minuutti. Mausta suo
- Perunasose: Kaada perunamuusi kohmeisena GN-vuokaan. Lisää maito. Esikuumenna uuni ja höyrykeitä 100øC noin 25-30 minuuttia ilman kantta. Sekoita.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |