Resepti

Kookoskukkakaaligratiini ja Punajuuripyörykät

Ainekset

0,8 l Kookosmaitoa
0,01 kg Maissitärkkelystä
0,005 kg Suolaa
0,003 kg Mustapippuria
0,003 kg Chilijauhetta
0,3 kg Juustoraastetta (mozzarella)
1 kg Apetit Kukkakaalia, pakaste
Maapähkinäkastike:
0,2 kg Maapähkinävoita
0,2 l Vettä
0,05 l Soijakastiketta, gluteeniton
0,05 l Limemehua, tuorepuristettua
1,6 kg Apetit Punajuuripyöryköitä (á 20 g), pakaste

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kookosmaito, maissitärkkelys, suola, pippuri, chilijauhe ja puolet juustoraasteesta keskenään. Laita jäiset Kukkakaalit 1/2 GN-vuokaan, lisää gratiinikastike ja ripottele päälle puolet juustoraasteesta. Paista 180-asteisessa kiertoilmauunissa noin 30 minuuttia. Valmista maapähkinäkastike sekoittamalla kaikki kastikkeen aineet keskenään. Kuumenna Punajuuripyörykät pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kookoskukkakaaligratiinin ja maapähkinäkastikkeen kera.
Kookoskukkakaaligratiini ja Punajuuripyörykät
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske