Resepti
Ainekset
0,8 | l | Kookosmaitoa |
0,01 | kg | Maissitärkkelystä |
0,005 | kg | Suolaa |
0,003 | kg | Mustapippuria |
0,003 | kg | Chilijauhetta |
0,3 | kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
1 | kg | Apetit Kukkakaalia, pakaste |
Maapähkinäkastike: | ||
0,2 | kg | Maapähkinävoita |
0,2 | l | Vettä |
0,05 | l | Soijakastiketta, gluteeniton |
0,05 | l | Limemehua, tuorepuristettua |
1,6 | kg | Apetit Punajuuripyöryköitä (á 20 g), pakaste |
Valmistusohjeet
- Sekoita kookosmaito, maissitärkkelys, suola, pippuri, chilijauhe ja puolet juustoraasteesta keskenään. Laita jäiset Kukkakaalit 1/2 GN-vuokaan, lisää gratiinikastike ja ripottele päälle puolet juustoraasteesta. Paista 180-asteisessa kiertoilmauunissa noin 30 minuuttia. Valmista maapähkinäkastike sekoittamalla kaikki kastikkeen aineet keskenään. Kuumenna Punajuuripyörykät pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kookoskukkakaaligratiinin ja maapähkinäkastikkeen kera.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |