Resepti

Korealainen kaalisalaatti

Ainekset

1 kg Apetit Kotimaisia Keltaisia porkkanasuikaleita, pa
1 kg Apetit Verdekasviksia, pakaste
1 kg Kaaliraastetta
0,3 l Soijakastiketta, makea, Ketjap Manis
0,02 kg Inkivääri Pureetä, Knorr
0,3 l Sesame Soy vinaigrettikastiketta, Hellmann´s

Valmistusohjeet

  1. Laita pakastevihannekset GN-astiaan. Kuumenna ne yhdistelmäuunissa paisto-ohjelmalla 170 asteessa 8 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Sekoita kaaliraaste ja jäähdytetyt pakastevihannekset keskenään. Sekoita Ketjap manis, inkivääripyre ja seesami-soijavinegretti tasaiseksi kastikkeeksi. Lisää kastike salaatin joukkoon. Anna maustua 1-2 tuntia kylmässä ennen tarjoilua.
Korealainen kaalisalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske