Resepti
Ainekset
1 | l | Vettä |
0,25 | kg | Kvinoaa, punainen |
Yrttiöljy: | ||
0,3 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,15 | l | Sitruunamehutiivistettä |
0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,03 | kg | Sokeria |
0,02 | kg | Suolaa |
0,004 | kg | Kurkumaa |
0,004 | kg | Paprikajauhetta |
1,3 | kg | Apetit Kahden kaalin sekoitusta, pakaste |
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm |
Valmistusohjeet
- Huuhtele kvinoa ja keitä 15 minuuttia. Jäähdytä.
- Valmista yrttiöljy sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
- Laita jäiset kasvikset GN-vuokaan ja lisää yrttiöljy. Paahda uunissa 180 asteessa 6-8 minuuttia. Jäähdytä. Sekoita salaatin kaikki aineet keskenään. Anna maustua kylmässä 30 minuuttia.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |