Resepti

Kukkakaali-parsakaali-kvinoasalaatti

Ainekset

1 l Vettä
0,25 kg Kvinoaa, punainen
Yrttiöljy:
0,3 l Mildola Rypsiöljyä
0,15 l Sitruunamehutiivistettä
0,03 kg Valkosipulimurskaa
0,03 kg Sokeria
0,02 kg Suolaa
0,004 kg Kurkumaa
0,004 kg Paprikajauhetta
1,3 kg Apetit Kahden kaalin sekoitusta, pakaste
1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm

Valmistusohjeet

  1. Huuhtele kvinoa ja keitä 15 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Valmista yrttiöljy sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
  3. Laita jäiset kasvikset GN-vuokaan ja lisää yrttiöljy. Paahda uunissa 180 asteessa 6-8 minuuttia. Jäähdytä. Sekoita salaatin kaikki aineet keskenään. Anna maustua kylmässä 30 minuuttia.
Kukkakaali-parsakaali-kvinoasalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske