Resepti

Kukkakaalia napolilaiseen tapaan

Ainekset

0,03 l Mildola Rypsiöljyä
0,2 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,8 kg Tomaattimurskaa
0,08 kg Oliiveja, vihreitä
0,04 kg Kapriksia
0,015 kg Sokeria
0,02 kg Kasvisliemijauhetta
1 kg Apetit Kukkakaalia, pakaste

Valmistusohjeet

  1. Kuullota sipuli öljyssä kattilassa. Lisää tomaattimurska ja jatka haudutusta, keitä hiukan kokoon. Lisää oliiviviipaleet, kaprikset, sokeri ja kasvisliemijauhe. Mausta halutessasi yrteillä tai valkosipulilla.

    Lisää kukkakaali. Kuumenna kiehumapisteeseen. Tarjoa lämpimänä lisäkkeenä tai jäähdytettynä salaattipöydässä.
Kukkakaalia napolilaiseen tapaan
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske