Resepti

Kukkakaaliwings

Ainekset

Gochujang-dippi:
0,3 kg Gochujang-tahnaa
0,3 kg 4100300 Valkoviinietikka
0,3 kg Sokeri ruokokide
0,04 kg Seesamin siemen paahdettu
0,03 kg Valkosipuli kynsi raastettu
Vegaaninen wasabi-majoneesi:
0,1 kg Wasabitahna
Ranch-dippi:
0,8 kg Majoneesi vegaaninen
0,2 kg CrŠme fraichea Kaura
0,04 kg Sitruunamehu
0,002 kg Tilli, kuivattu
0,002 kg Persilja kuivattu
0,002 kg Ruohosipuli kuivattu
0,006 kg Valkosipulijauhe
0,006 kg Sipulijauhe
0,002 kg Mustapippuria
Kukkakaaliwings:
6 kg Apetit Kukkakaaliwingsejä
0,002 kg Suolaa
VINKKI

Valmistusohjeet

  1. Sekoita dippien ainekset.
  2. Friteeraa kukkakaaliwingsit rapeiksi 185- asteisessa öljyssä pienissä erissä 4-7 minuuttia ja mausta lopuksi suolalla.
  3. VINKKI: Voit maustaa kukkakaaliwingsit myös haluamallasi mausteseoksella. Kehitä talon oma mausteseos! Dipit sopivat myös muiden Apetit-tuotteiden seuraksi. Kokeile dippien kanssa esimerkiksi Apetit Kasviskepukoita tai erilaisia dippikasviksia.
Kukkakaaliwings
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske