Resepti

Kukkakaaliwings

Ainekset

Gochujang-dippi:
0,3 kg Gochujang-tahnaa
0,3 l Valkoviinietikkaa
0,3 kg Ruokosokeria
0,04 kg Seesaminsiemeniä, paahdettu
0,03 kg Raastettua valkosipulin kynttä
Vegaaninen wasabi-majoneesi:
1 kg Vegaaninen majoneesi
0,1 kg Wasabitahnaa
Ranch-dippi:
0,8 kg Vegaaninen majoneesi
0,2 kg Crème fraichea Kaura
0,04 l Sitruunamehua
0,002 kg Tilliä, kuivattu
0,002 kg Persiljaa, kuivattu
0,002 kg Ruohosipuli, kuivattu
0,006 kg Valkosipulijauhetta
0,006 kg Sipulijauhetta
0,006 kg Suolaa
0,002 kg Mustapippuria
Kukkakaaliwings:
6 kg Apetit Kukkakaaliwingsejä
0,002 kg Suolaa
VINKKI

Valmistusohjeet

  1. Sekoita dippien ainekset.
  2. Friteeraa kukkakaaliwingsit rapeiksi 185-asteisessa öljyssä pienissä erissä 4-7 minuuttia ja mausta lopuksi suolalla.
  3. VINKKI: Voit maustaa kukkakaaliwingsit myös haluamallasi mausteseoksella. Kehitä talon oma mausteseos! Dipit sopivat myös muiden Apetit-tuotteiden seuraksi. Kokeile dippien kanssa esimerkiksi Apetit Kasviskepukoita tai erilaisia dippikasviksia.
Kukkakaaliwings
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske