Resepti
Ainekset
0,5 | kg | Vegaaninen majoneesi |
0,09 | l | Sriracha -kastiketta |
0,03 | kg | Sokeria |
3 | kg | Apetit Kukkakaaliwingsejä |
1,4 | kg | Paprikasuikalemixiä, tuore |
2 | kg | Patonkia |
0,6 | kg | Cheddar, vegaaninen juusto |
0,1 | kg | Mikroyrtti |
VINKKI |
Valmistusohjeet
- Sekoita majoneesi, sriracha ja sokeri. Friteeraa kukkakaaliwingsit 185-asteisessa öljyssä 4-7 minuuttia pienissä erissä ja paista paprikat joko öljytyssä pannussa tai uunissa kypsiksi. Halkaise patonki ja lämmitä. Voitele pohja ja kansi chilimajoneesilla. Nosta väliin kuumat kukkakaaliwingsit, levitä päälle vegaaninen cheddar ja nostele juuston päälle paistetut paprikat. Viimeistele bocadillo mikroyrteillä.
- VINKKI: Leivän täytteeksi voit vaihtaa myös esimerkiksi haluamiasi Apetit kasvispihvejä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |