Resepti

Kultainen Kalkkunakeitto

Ainekset

0,015 l Mildola Rypsiöljyä
0,005 kg Currya
1,5 l Kanalientä
1,5 kg Apetit Peruna- ja keittokasviksia, pakaste
Timjamia, kuivattu
Rosmariinin lehtiä, tuore
0,1 kg Vaaleaa Kastiketiivistettä
0,2 kg Maustamatonta tuorejuustoa
0,5 kg Kalkkunan reisisuikale, barbeque-marin. kypsä

Valmistusohjeet

  1. Freesaa curry rypsiöljyssä padan pohjalla. Lisää vesi ja kanaliemijauhe, kuumenna kiehuvaksi. Lisää peruna- ja keittokasvikset, yrtit ja kastiketiiviste. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min. Lisää tuorejuusto, sekoita. Lisää kypsä kalkkuna. Kuumenna. Mausta tarvittaessa suolalla. Lisää valmiin keiton joukkoon persiljasilppua.
Kultainen Kalkkunakeitto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske