Resepti
Ainekset
0,015 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,005 | kg | Currya |
1,5 | l | Kanalientä |
1,5 | kg | Apetit Peruna- ja keittokasviksia, pakaste |
Timjamia, kuivattu | ||
Rosmariinin lehtiä, tuore | ||
0,1 | kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
0,2 | kg | Maustamatonta tuorejuustoa |
0,5 | kg | Kalkkunan reisisuikale, barbeque-marin. kypsä |
Valmistusohjeet
- Freesaa curry rypsiöljyssä padan pohjalla. Lisää vesi ja kanaliemijauhe, kuumenna kiehuvaksi. Lisää peruna- ja keittokasvikset, yrtit ja kastiketiiviste. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min. Lisää tuorejuusto, sekoita. Lisää kypsä kalkkuna. Kuumenna. Mausta tarvittaessa suolalla. Lisää valmiin keiton joukkoon persiljasilppua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |