Resepti
Ainekset
| 0,1 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 1,5 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 10 | kg | Vettä |
| 0,01 | kg | 4160530 Viherpippurirouhe |
| 0,1 | kg | Suolaa |
| 0,15 | kg | Lihaliemijauhe vähäsuolainen |
| 6 | kg | Apetit Keittojuures Maxia, pakaste |
| 6 | kg | Kuutioperunoita 20 mm, kypsä vakuumi |
| 1,5 | kg | Kylmäsavustettua pororouhetta, kypsä (Polarica) |
| 2 | kg | Pippurituorejuustoa |
| 2,5 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
| Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Freesaa sipulikuutiot öljyssä padan pohjalla.
- Lisää pataan vesi, viherpippurit, suola ja lihaliemijauhe. Kun vesi kiehuu, lisää Keittojuures Maxi ja kuutioperunat. Jatka haudutusta n. 15 minuuttia.
- Lisää pororouhe, tuorejuusto ja kasvirasvasekoite. Kuumenna keitto kiehuvaksi ja anna hautua hetken. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa lisää. Lisää valmiin keiton pinnalle reilusti hienonnettua persiljaa. Lapin ukon keittoon käytettään usein maust
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti