Resepti
Ainekset
0,1 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
1,5 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
10 | kg | Vettä |
0,01 | kg | 4160530 Viherpippurirouhe |
0,1 | kg | Suolaa |
0,15 | kg | Lihaliemijauhe vähäsuolainen |
6 | kg | Apetit Keittojuures Maxia, pakaste |
6 | kg | Kuutioperunoita 20 mm, kypsä vakuumi |
1,5 | kg | Kylmäsavustettua pororouhetta, kypsä (Polarica) |
2 | kg | Pippurituorejuustoa |
2,5 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Freesaa sipulikuutiot öljyssä padan pohjalla.
- Lisää pataan vesi, viherpippurit, suola ja lihaliemijauhe. Kun vesi kiehuu, lisää Keittojuures Maxi ja kuutioperunat. Jatka haudutusta n. 15 minuuttia.
- Lisää pororouhe, tuorejuusto ja kasvirasvasekoite. Kuumenna keitto kiehuvaksi ja anna hautua hetken. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa lisää. Lisää valmiin keiton pinnalle reilusti hienonnettua persiljaa. Lapin ukon keittoon käytettään usein maust
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |