Resepti
Ainekset
0,6 | l | Vettä |
0,05 | kg | Misotahnaa |
0,04 | l | Soijakastiketta, gluteeniton |
1 | kg | Apetit Verdekasviksia, pakaste |
1 | kg | Kypsää riisiä esim jasminriisi |
1 | kg | Atria Sydänmerkki gluteenittomia lihapyöryköitä |
0,2 | kg | Fetajuustoa kuutioina |
0,05 | kg | Punasipulia, hakattu |
0,1 | l | Sweet Chili Sauce maustekastiketta |
Tarjoiluun: | ||
---|---|---|
Chiliä, tuoretta, mietoa | ||
Seesaminsiemeniä | ||
Korianteria, tuore |
Valmistusohjeet
- Kiehauta vesi ja mausta misotahnalla sekä soijakastikkeella. Lisää Verdekasvikset ja anna kiehataa uudelleen. Kasvikset saavat jäädä rapsakoiksi. Keitä riisi ja kuumenna lihapullat. Kokoa kulhoon riisiä, lihapullia, Verdekasviksia liemineen, juustokuutioi ta sekä hakattua punasipulia. Viimeistele makealla chilikastikkeella. Tarjoile lisänä pilkottua chiliä, seesaminsiemeniä ja tuoretta korianteria. Vinkki, annos maistuu myös kylmänä esimerkiksi take away myynnistä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |