Resepti

Lohimurekepihvit,hernekastike,kasviksia, perunaa

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm
2,5 kg Apetit Lohimurekepihvejä, pakaste (  70 g)
Hernekastike:
0,4 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
0,01 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,006 kg Sokeria
0,001 kg Suolaa
0,15 kg Ruokakerma 15 % laktoositon
Suuruste:
0,05 kg Vettä
0,03 kg Maissitärkkelys
Lisuke:
1 kg Apetit Sadonkorjuukasviksia, pakaste
0,02 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,001 kg Persilja kuivattu
1,5 kg Keitetyt perunat, kypsä

Valmistusohjeet

  1. Lado Apetit Itämeren kalamurekepihvit jäisinä tai kohmeisina GN-vuokiin. Kuumenna 160øC noin 20-25 minuuttia.
  2. Hernekastike: Mittaa vesi, herneet, liemijauhe, sokeri ja suola pataan. Kiehauta ja keitä noin 10 minuuttia. Soseuta. Lisää ruokakerma ja kiehauta. Sekoita suurus ja lisää kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Keitä vielä muutama minuutti.
  3. Lisuke: Mittaa sadonkorjuukasvikset, öljy ja persilja GN- vuokaan. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 150øC, kosteus 50% noin 12-14 minuuttia. Sekoita kevyesti ennen tarjoamista.
  4. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Lohimurekepihvit,hernekastike,kasviksia, perunaa
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske