Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
2,5 | kg | Apetit Lohimurekepihvejä, pakaste ( 70 g) |
Hernekastike: | ||
0,4 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
0,01 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,006 | kg | Sokeria |
0,001 | kg | Suolaa |
0,15 | kg | Ruokakerma 15 % laktoositon |
Suuruste: | ||
0,05 | kg | Vettä |
0,03 | kg | Maissitärkkelys |
Lisuke: | ||
1 | kg | Apetit Sadonkorjuukasviksia, pakaste |
0,02 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,001 | kg | Persilja kuivattu |
1,5 | kg | Keitetyt perunat, kypsä |
Valmistusohjeet
- Lado Apetit Itämeren kalamurekepihvit jäisinä tai kohmeisina GN-vuokiin. Kuumenna 160øC noin 20-25 minuuttia.
- Hernekastike: Mittaa vesi, herneet, liemijauhe, sokeri ja suola pataan. Kiehauta ja keitä noin 10 minuuttia. Soseuta. Lisää ruokakerma ja kiehauta. Sekoita suurus ja lisää kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Keitä vielä muutama minuutti.
- Lisuke: Mittaa sadonkorjuukasvikset, öljy ja persilja GN- vuokaan. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 150øC, kosteus 50% noin 12-14 minuuttia. Sekoita kevyesti ennen tarjoamista.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |