Resepti
Ainekset
2,6 | kg | Apetit Kasvispihvejä Mexican, pakaste, (á 85 g) |
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0,9 | kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste |
1 | kg | Kaurajogurtti, naturel |
0,01 | kg | Suolaa |
0,02 | kg | Taco mausteseosta, Santa Maria |
0,2 | kg | Täysjyväriisiä |
1,2 | kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste |
0,3 | kg | Tomaattimurskaa |
0,5 | l | Vettä |
0,01 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,01 | kg | Taco mausteseosta, Santa Maria |
Valmistusohjeet
- Lado Apetit Kasvispihvit Mexican jäisinä tai kohmeisina vuokaspraylla voideltuihin GN 1/1-65 mm vuokiin. Kuumenna uunissa 160 asteessa noin 20-25 minuuttia.
- Punnitse kasvikset vuokaan. Kuumenna uunissa yhdistelmäpaistolla 150 astetta kosteus 45%, noin 8-10 min. (Kasvisten sisälämpötila tulee olla 75-85 astetta.) Jäähdytä. (Kasviksia 1,8kg / GN 1/1-65 mm.) Punnitse jogurtti, suola, tacomausteseos ja jäähdytetyt kasvikset kulhoon ja sekoita ne hyvin keskenään. Anna maustua noin 30 minuuttia.
- Punnitse vuokaan riisi ja kaada päälle kasvissekoitusta. Sekoita tomaattimurska, vesi, kasvisliemijauhe sekä taco mausteseos keskenään ja lisää vuokaan. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 170 asteessa, kosteus 50 % noin 60 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua noin 10 minuuttia.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |