Resepti
Ainekset
12,5 | kg | Vettä |
0,4 | kg | Kasvisliemijauhe |
0,012 | kg | Timjami |
0,03 | kg | Sokeria |
10 | kg | Apetit Peruna- ja keittokasviksia, pakaste |
4,5 | kg | Jauhelihaa, vähärasvainen |
0,14 | kg | Persilja hienonnettu pakaste |
Valmistusohjeet
- Mittaa pataan vesi, liemijauhe ja mausteet. Nosta kiehumapisteeseen. Lisää Peruna- ja keittokasvikset, hauduta lähes kypsäksi.
- Lisää kypsä jauheliha. Kuumenna kiehumapisteeseen. Anna hautua hetken.
- Tarkista maku ja mausta tarvittaessa lisää. Lisää hienonnettua persilja valmiin keiton pinnalle ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |