Resepti

Nopea jauhelihakeitto

Ainekset

12,5 kg Vettä
0,4 kg Kasvisliemijauhe
0,012 kg Timjami
0,03 kg Sokeria
10 kg Apetit Peruna- ja keittokasviksia, pakaste
4,5 kg Jauhelihaa, vähärasvainen
0,14 kg Persilja hienonnettu pakaste

Valmistusohjeet

  1. Mittaa pataan vesi, liemijauhe ja mausteet. Nosta kiehumapisteeseen. Lisää Peruna- ja keittokasvikset, hauduta lähes kypsäksi.
  2. Lisää kypsä jauheliha. Kuumenna kiehumapisteeseen. Anna hautua hetken.
  3. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa lisää. Lisää hienonnettua persilja valmiin keiton pinnalle ennen tarjoilua.
Nopea jauhelihakeitto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske