Resepti
Ainekset
12,5 | l | Vettä |
0,4 | kg | Kasvisliemijauhetta |
0,012 | kg | Timjamia, kuivattu |
0,03 | kg | Sokeria |
10 | kg | Apetit Peruna- ja keittokasviksia, pakaste |
4,5 | kg | Jauhelihaa, vähärasvainen |
0,14 | kg | Persiljaa,hienonnettu,pakaste |
Valmistusohjeet
-
Mittaa pataan vesi, liemijauhe ja mausteet. Nosta kiehumapisteeseen.
Lisää Peruna- ja keittokasvikset, hauduta lähes kypsäksi.
- Lisää kypsä jauheliha. Kuumenna kiehumapisteeseen. Anna hautua hetken.
-
Tarkista maku ja mausta tarvittaessa lisää.
Lisää hienonnettua persilja valmiin keiton pinnalle ennen tarjoilua.
![Nopea jauhelihakeitto](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/prod.apetit.fi/sk-recipe-images/nopea-jauhelihakeitto.jpg)
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |