Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 0,8 | kg | Ohrahelmi |
| 0,8 | kg | Kalkkunan reisisuikale, barbeque-marin. kypsä |
| 0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 0,025 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,008 | kg | Curry |
| 2,2 | kg | Vettä |
| 0,07 | kg | Kanaliemijauhe vähäsuolainen |
| 0,05 | kg | Siirappi |
| 0,02 | kg | Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Mittaa raaka ohrahelmi, kalkkunasuikaleet ja juureskuutiot voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan kerroksittain, ohra pohjalle. (Kalkkunasuikale; HK Curry-Pippurimarinoitu kalkkunan paistisuikale, sousvide)
- Kuullota sipuli padan pohjalla öljyssä. Lisää curry, hauduta. Lisää vesi, kanaliemijauhe ja siirappi. Kaada liemi GN-vuokaan ohran, kalkkunasuikaleiden ja juureskuutioiden päälle. Žlä sekoita. Kypsennä höyrykeittäen 100 asteessa n. 30 minuuttia.Jatka
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti