Resepti

Ohrainen juures-kalkkunapata/-vuoka

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,8 kg Ohrahelmi
0,8 kg Kalkkunan reisisuikale, barbeque-marin. kypsä
0,2 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,025 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,008 kg Curry
2,2 kg Vettä
0,07 kg Kanaliemijauhe vähäsuolainen
0,05 kg Siirappi
0,02 kg Persilja hienonnettu

Valmistusohjeet

  1. Mittaa raaka ohrahelmi, kalkkunasuikaleet ja juureskuutiot voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan kerroksittain, ohra pohjalle. (Kalkkunasuikale; HK Curry-Pippurimarinoitu kalkkunan paistisuikale, sousvide)
  2. Kuullota sipuli padan pohjalla öljyssä. Lisää curry, hauduta. Lisää vesi, kanaliemijauhe ja siirappi. Kaada liemi GN-vuokaan ohran, kalkkunasuikaleiden ja juureskuutioiden päälle. Žlä sekoita. Kypsennä höyrykeittäen 100 asteessa n. 30 minuuttia.Jatka
Ohrainen juures-kalkkunapata/-vuoka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske