Resepti
Ainekset
1 | kg | Vettä |
0,25 | kg | Kvinoa musta |
Yrttiöljy: | ||
0,3 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,15 | kg | Sitruunamehutiiviste |
0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,03 | kg | Sokeria |
0,02 | kg | Suolaa |
0,004 | kg | 4160580 Kurkumajauhe |
0,004 | kg | Paprika jauhe |
Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
0,01 | kg | Lehtipersilja |
VINKKI |
---|
Valmistusohjeet
- Huuhtele kvinoa ja keitä 15 minuuttia. Jäähdytä.
- Valmista yrttiöljy sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
- Laita jäiset juureskuutiot GN-vuokaan ja lisää yrttiöljy. Paahda uunissa 180 asteessa 6-8 minuuttia. Jäähdytä.
- Suikaloi lehtipersilja ja sekoita salaatin kaikki aineet keskenään. Anna maustua kylmässä 30 minuuttia.
- Kasviksia paahtaessa noudata reseptin paisto sekä vuokien täyttö ohjeistusta. Kasviksia 1,5 kg / GN 1/1- 65mm. Jos kasviksia laitetaan vähemmän GN-vuokaan, paistoaika lyhenee. Vastaavasti jos kasviksia laitetaan enemmän GN- vuokaan, paistoaika piten
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |