Resepti
Ainekset
| 1 | kg | Vettä |
| 0,25 | kg | Kvinoa musta |
| Yrttiöljy: | ||
| 0,3 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,15 | kg | Sitruunamehutiiviste |
| 0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
| 0,03 | kg | Sokeria |
| 0,02 | kg | Suolaa |
| 0,004 | kg | 4160580 Kurkumajauhe |
| 0,004 | kg | Paprika jauhe |
| Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
| 0,01 | kg | Lehtipersilja |
| VINKKI | ||
|---|---|---|
Valmistusohjeet
- Huuhtele kvinoa ja keitä 15 minuuttia. Jäähdytä.
- Valmista yrttiöljy sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
- Laita jäiset juureskuutiot GN-vuokaan ja lisää yrttiöljy. Paahda uunissa 180 asteessa 6-8 minuuttia. Jäähdytä.
- Suikaloi lehtipersilja ja sekoita salaatin kaikki aineet keskenään. Anna maustua kylmässä 30 minuuttia.
- Kasviksia paahtaessa noudata reseptin paisto sekä vuokien täyttö ohjeistusta. Kasviksia 1,5 kg / GN 1/1- 65mm. Jos kasviksia laitetaan vähemmän GN-vuokaan, paistoaika lyhenee. Vastaavasti jos kasviksia laitetaan enemmän GN- vuokaan, paistoaika piten
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti