Resepti

Paahdettu juures-kvinoasalaatti

Ainekset

1 kg Vettä
0,25 kg Kvinoa musta
Yrttiöljy:
0,3 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,15 kg Sitruunamehutiiviste
0,03 kg Valkosipulimurskaa
0,03 kg Sokeria
0,02 kg Suolaa
0,004 kg 4160580 Kurkumajauhe
0,004 kg Paprika jauhe
Vuokia GN 1/1-65 mm
0,01 kg Lehtipersilja
VINKKI

Valmistusohjeet

  1. Huuhtele kvinoa ja keitä 15 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Valmista yrttiöljy sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
  3. Laita jäiset juureskuutiot GN-vuokaan ja lisää yrttiöljy. Paahda uunissa 180 asteessa 6-8 minuuttia. Jäähdytä.
  4. Suikaloi lehtipersilja ja sekoita salaatin kaikki aineet keskenään. Anna maustua kylmässä 30 minuuttia.
  5. Kasviksia paahtaessa noudata reseptin paisto sekä vuokien täyttö ohjeistusta. Kasviksia 1,5 kg / GN 1/1- 65mm. Jos kasviksia laitetaan vähemmän GN-vuokaan, paistoaika lyhenee. Vastaavasti jos kasviksia laitetaan enemmän GN- vuokaan, paistoaika piten
Paahdettu juures-kvinoasalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske