Resepti
Ainekset
1 | l | Vettä |
0,25 | kg | Kvinoaa, musta |
Yrttiöljy: | ||
0,3 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,15 | l | Sitruunamehutiivistettä |
0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,03 | kg | Sokeria |
0,02 | kg | Suolaa |
0,004 | kg | Kurkumaa |
0,004 | kg | Paprikajauhetta |
1,5 | kg | Apetit Kotimaisia Isoja juureskuutioita, pakaste |
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm |
0,01 | kg | Lehtipersiljaa |
VINKKI |
Valmistusohjeet
- Huuhtele kvinoa ja keitä 15 minuuttia. Jäähdytä.
- Valmista yrttiöljy sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
- Laita jäiset juureskuutiot GN-vuokaan ja lisää yrttiöljy. Paahda uunissa 180 asteessa 6-8 minuuttia. Jäähdytä.
- Suikaloi lehtipersilja ja sekoita salaatin kaikki aineet keskenään. Anna maustua kylmässä 30 minuuttia.
- Kasviksia paahtaessa noudata reseptin paisto sekä vuokien täyttö ohjeistusta. Kasviksia 1,5 kg / GN 1/1- 65mm. Jos kasviksia laitetaan vähemmän GN-vuokaan, paistoaika lyhenee. Vastaavasti jos kasviksia laitetaan enemmän GN-vuokaan, paistoaika pitenee eivätkä kasvikset paahdu tasaisesti. Kasvikset täytyy paahtaa riittävän väljästi, jotta suurinosa kasviksista irtoavasta nesteestä pysyy kasvisten sisällä sekä imeytyy takaisin jäähdytettäessä. Kuumennusohjeet ovat uunikohtaisia.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |