Resepti
Ainekset
0,4 | kg | Juuriselleri kuorittu |
0,08 | kg | Valkosipulia |
0,65 | kg | Apetit Kotimaisia Lanttukuutioita, pakaste |
1 | kg | Peruna kuutio |
0,4 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,06 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
4,3 | kg | Kasvislientä |
0,4 | kg | Kaurakerma |
0,021 | kg | Suolaa |
0,003 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,06 | kg | Sitruunamehu |
0,2 | kg | Pinjansiemen |
Valmistusohjeet
- Leikkaa selleri kuutioiksi. Kuori valkosipulinkynnet. Voitele GN 1/1-65 mm vuoka vuokasprayllä ja laita kasvikset vuokaan, lisää öljy ja sekoita. Paahda kasviksia uunissa kuivapaistossa 175 asteessa noin 30 minuuttia.
- Kiehauta kasvisliemi. Lisää kasvikset kuumaan liemeen. Soseuta tasaiseksi.
- Lisää joukkoon kaurakerma. Kuumenna. Mausta suolalla, mustapippurirouheella ja sitruunamehulla. Paahda pinjansiemenet kullanruskeiksi ja ripottele valmiin keiton päälle.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |