Resepti

Paahdettu kukkakaalikeitto ja sitrusjogurttia

Ainekset

1,2 kg Apetit Kukkakaalia, pakaste
0,005 l Mildola Rypsiöljyä
0,1 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,005 kg Valkosipulimurskaa
1 l Kasvislientä
0,4 l Kuohukermaa, laktoositon
0,2 kg Sulatejuustoa, laktoositon
Sitrusjogurtti:
0,2 kg Jogurttia, maustamaton, laktoositon
0,05 l Sitruunamehua
0,005 kg Sitruunankuorta,raastettu
0,002 kg Suolaa

Valmistusohjeet

  1. Pyöritä Kukkakaalipalat öljyssä ja mausta suolalla, levitä 1/1 GN-vuokaan ja paahda 180-asteisessa kiertoilmauunissa kauniin ruskeiksi noin 30 minuuttia. Freesaa Sipulikuutiot ja valkosipuli kattilassa, lisää kasvisliemi ja paahdetut kukkakaalit. Lisää kerma ja sulatejuusto ja soseuta. Sekoita sitrusjogurtin aineet keskenään ja tarjoile keiton kanssa.
Paahdettu kukkakaalikeitto ja sitrusjogurttia
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske