Resepti
Ainekset
1,2 | kg | Apetit Kukkakaalia, pakaste |
0,005 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,1 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,005 | kg | Valkosipulimurskaa |
1 | l | Kasvislientä |
0,4 | l | Kuohukermaa, laktoositon |
0,2 | kg | Sulatejuustoa, laktoositon |
Sitrusjogurtti: | ||
0,2 | kg | Jogurttia, maustamaton, laktoositon |
0,05 | l | Sitruunamehua |
0,005 | kg | Sitruunankuorta,raastettu |
0,002 | kg | Suolaa |
Valmistusohjeet
- Pyöritä Kukkakaalipalat öljyssä ja mausta suolalla, levitä 1/1 GN-vuokaan ja paahda 180-asteisessa kiertoilmauunissa kauniin ruskeiksi noin 30 minuuttia. Freesaa Sipulikuutiot ja valkosipuli kattilassa, lisää kasvisliemi ja paahdetut kukkakaalit. Lisää kerma ja sulatejuusto ja soseuta. Sekoita sitrusjogurtin aineet keskenään ja tarjoile keiton kanssa.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |