Resepti
Ainekset
| 0,6 | kg | Soijakastike | 
| 0,3 | kg | Sokeri ruokokide | 
| 0,15 | kg | Riisiviinietikka | 
| 0,075 | kg | Sriracha -kastiketta | 
| 0,15 | kg | Tamarindi-tahnaa | 
| 1,2 | kg | Riisinuudeli | 
| 0,1 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä | 
| 0,03 | kg | Valkosipulia | 
| 3 | kg | Apetit Suomiwok-kasviksia | 
| 0,6 | kg | Paprikakuutiomixiä | 
| 0,3 | kg | Idut | 
| 0,15 | kg | Kevätsipuli | 
| 0,05 | kg | Chilipaprika punainen | 
| 0,15 | kg | Maapähkinä rouhe | 
| 0,4 | kg | Lime | 
| VINKKI | ||
|---|---|---|
Valmistusohjeet
- Sekoita Pad thai -kastikkeen ainekset. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy wok-pannussa ja paista ensin hetki hienonnettuja valkosipuleja, suomiwokia ja paprikasuikaleita, niin että ne ruskistuvat vähän, noin 5 minuuttia. Lisää ky
- VINKKI: Voit käyttää Pad Thai'hin myös muita haluamiasi Apetit kasviksia. Esimerkiksi parsakaali ja kukkakaali toimivat erinomaisesti.
 
                            | Saanto | |
| Annosmäärä | kpl | 
| Annoskoko | g | 
| Laske | 
 Jaa
 Jaa Facebook
 Facebook
             LinkedIn
 LinkedIn
             Sähköposti
 Sähköposti 
             
                 
         
         
                                    