Resepti

Pad Thai Suomiwokista

Ainekset

0,6 kg Soijakastike
0,3 kg Sokeri ruokokide
0,15 kg Riisiviinietikka
0,075 kg Sriracha -kastiketta
0,15 kg Tamarindi-tahnaa
1,2 kg Riisinuudeli
0,1 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,03 kg Valkosipulia
3 kg Apetit Suomiwok-kasviksia
0,6 kg Paprikakuutiomixiä
0,3 kg Idut
0,15 kg Kevätsipuli
0,05 kg Chilipaprika punainen
0,15 kg Maapähkinä rouhe
0,4 kg Lime
VINKKI

Valmistusohjeet

  1. Sekoita Pad thai -kastikkeen ainekset. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy wok-pannussa ja paista ensin hetki hienonnettuja valkosipuleja, suomiwokia ja paprikasuikaleita, niin että ne ruskistuvat vähän, noin 5 minuuttia. Lisää ky
  2. VINKKI: Voit käyttää Pad Thai'hin myös muita haluamiasi Apetit kasviksia. Esimerkiksi parsakaali ja kukkakaali toimivat erinomaisesti.
Pad Thai Suomiwokista
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske