Resepti

Pad Thai Suomiwokista

Ainekset

0,6 l Soijakastiketta
0,3 kg Ruokosokeria
0,15 l Riisiviinietikkaa
0,075 l Sriracha -kastiketta
0,15 kg Tamarindi-tahnaa
1,2 kg Riisinuudelia
0,1 l Mildola Rypsiöljyä
0,03 kg Valkosipulia
3 kg Apetit Suomiwok-kasviksia
0,6 kg Paprikakuutiomixiä
0,3 kg Ituja
0,15 kg Kevätsipulia, tuore
0,05 kg Chilejä, punainen, tuore
0,15 kg Maapähkinä, rouhittu
0,4 kg Limeä
VINKKI

Valmistusohjeet

  1. Sekoita Pad thai -kastikkeen ainekset. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy wok-pannussa ja paista ensin hetki hienonnettuja valkosipuleja, suomiwokia ja paprikasuikaleita, niin että ne ruskistuvat vähän, noin 5 minuuttia. Lisää kypsät nuudelit, sekoita ja kuumenna pari minuuttia. Lisää pad thai -kastike ja sekoita. Anna kastikkeen tarttua nuudeleihin ja saostua hieman. Koristele iduilla, ohueksi leikatulla kevätsipulilla, chilillä, korianterilla, rouhituilla maapähkinöillä ja limelohkolla.
  2. VINKKI: Voit käyttää Pad Thai'hin myös muita haluamiasi Apetit kasviksia. Esimerkiksi parsakaali ja kukkakaali toimivat erinomaisesti.
Pad Thai Suomiwokista
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske

Reseptin tuotteet