Resepti
Ainekset
0,6 | kg | Soijakastike |
0,3 | kg | Sokeri ruokokide |
0,15 | kg | Riisiviinietikka |
0,075 | kg | Sriracha -kastiketta |
0,15 | kg | Tamarindi-tahnaa |
1,2 | kg | Riisinuudeli |
0,1 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,03 | kg | Valkosipulia |
3 | kg | Apetit Suomiwok-kasviksia |
0,6 | kg | Paprikakuutiomixiä |
0,3 | kg | Idut |
0,15 | kg | Kevätsipuli |
0,05 | kg | Chilipaprika punainen |
0,15 | kg | Maapähkinä rouhe |
0,4 | kg | Lime |
VINKKI |
---|
Valmistusohjeet
- Sekoita Pad thai -kastikkeen ainekset. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy wok-pannussa ja paista ensin hetki hienonnettuja valkosipuleja, suomiwokia ja paprikasuikaleita, niin että ne ruskistuvat vähän, noin 5 minuuttia. Lisää ky
- VINKKI: Voit käyttää Pad Thai'hin myös muita haluamiasi Apetit kasviksia. Esimerkiksi parsakaali ja kukkakaali toimivat erinomaisesti.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |