Resepti
Ainekset
0,6 | l | Soijakastiketta |
0,3 | kg | Ruokosokeria |
0,15 | l | Riisiviinietikkaa |
0,075 | l | Sriracha -kastiketta |
0,15 | kg | Tamarindi-tahnaa |
1,2 | kg | Riisinuudelia |
0,1 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,03 | kg | Valkosipulia |
3 | kg | Apetit Suomiwok-kasviksia |
0,6 | kg | Paprikakuutiomixiä |
0,3 | kg | Ituja |
0,15 | kg | Kevätsipulia, tuore |
0,05 | kg | Chilejä, punainen, tuore |
0,15 | kg | Maapähkinä, rouhittu |
0,4 | kg | Limeä |
VINKKI |
Valmistusohjeet
- Sekoita Pad thai -kastikkeen ainekset. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy wok-pannussa ja paista ensin hetki hienonnettuja valkosipuleja, suomiwokia ja paprikasuikaleita, niin että ne ruskistuvat vähän, noin 5 minuuttia. Lisää kypsät nuudelit, sekoita ja kuumenna pari minuuttia. Lisää pad thai -kastike ja sekoita. Anna kastikkeen tarttua nuudeleihin ja saostua hieman. Koristele iduilla, ohueksi leikatulla kevätsipulilla, chilillä, korianterilla, rouhituilla maapähkinöillä ja limelohkolla.
- VINKKI: Voit käyttää Pad Thai'hin myös muita haluamiasi Apetit kasviksia. Esimerkiksi parsakaali ja kukkakaali toimivat erinomaisesti.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |