Resepti
Ainekset
4,5 | kg | Marinoitua broilerinpaistilihaa |
0,1 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,75 | kg | Apetit Purjoviipaleita, pakaste |
0,05 | kg | Currya |
14 | l | Vettä |
0,16 | kg | Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty |
1,5 | kg | Tummaa Minispagettia (Torino) |
4,5 | kg | Apetit Kotimaiset Pienet Juureskuutioita, pakaste |
0,01 | kg | Timjamia, kuivattu |
2 | l | Kasvirasvasekoitetta |
0,05 | kg | Suolaa |
Valmistusohjeet
- Ruskista broilerisuikaleet uunissa. Kiehauta purjo ja curry öljyssä padan pohjalla. Mittaa vesi pataan, lisää kanaliemijauhe, minispagetti, juureskuutiot ja timjami. Kypsennä 5-7 minuuttia. Lisää kasvirasvasekoite ja kypsät broilerisuikaleet. Jatka haudutusta vielä hetken. Keitto on lyhytlieminen, lisää tarvittaessa vettä. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa lisää.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |