Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0,8 | l | Vettä |
0,044 | kg | Kuivahiivaa |
0,02 | kg | Suolaa |
0,95 | kg | Vehnäjauhoja |
0,3 | kg | VegyuPalsternakkapyreetä |
0,1 | l | Oliiviöljyä |
Lisäksi: | ||
---|---|---|
0,6 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
0,6 | kg | Maitorahkaa, laktoositon |
0,1 | kg | Pestokastiketta |
Valmistusohjeet
- Sekoita kuivahiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja osa vehnäjauhoista. Lisää palsternakkapyree, öljy ja loput vehnäjauhot. Vaivaa ja levitä leivinpaperilla vuorattuun GN-vuokaan. Peitä liinalla ja anna kohota kaksinkertaiseksi. Paista 225 asteessa noin 25 minuuttia. Soseuta kohmeiset herneet ja lisää rahka sekä pesto. Tarjoile focaccian kanssa.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |