Resepti

Paneroidut kalapihvit, hernerouhe, perunasose

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm
2,4 kg Apetit Paneroituja kalapihvejä, pakaste
1 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
0,1 kg Majoneesia
0,05 kg Sitruunamehu
0,005 kg Suolaa
0,01 kg Persilja
1,7 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
0,3 kg Maito kevyt

Valmistusohjeet

  1. Lado paneroidut kalapihvit limittäin jäisinä tai kohmeisina vuokaspraylla voideltuihin GN 1/1- 65 mm vuokiin. Kuumenna uunissa 160 asteessa n. 20-25 minuuttia.
  2. Kuumenna herneet yhdistelmäuunissa 150 asteessa, kosteus 45% noin 7-8 minuuttia. (Kasvisten sisälämpötila tulee olla 75-85 astetta.) Jäähdytä. Punnitse kaikki ainekset yleiskoneen kulhoon ja pyöräytä kevyesti, kunnes ainekset ovat sekaisin ja hernee
  3. Kaada perunamuusi kohmeisena GN 1/1-65 mm vuokaan, lisää neste. Nosta vuoka valmiiksi höyrystettyyn uuniin. Höyrykeitä 100 asteessa n. 25-30 minuuttia ilman kantta. Sekoita. Painekeittoaika (0,5 bar) n. 20 min.
Paneroidut kalapihvit, hernerouhe, perunasose
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske