Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
| 2,4 | kg | Apetit Paneroituja kalapihvejä, pakaste |
| 1 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
| 0,1 | kg | Majoneesia |
| 0,05 | kg | Sitruunamehu |
| 0,005 | kg | Suolaa |
| 0,01 | kg | Persilja |
| 1,7 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
| 0,3 | kg | Maito kevyt |
Valmistusohjeet
- Lado paneroidut kalapihvit limittäin jäisinä tai kohmeisina vuokaspraylla voideltuihin GN 1/1- 65 mm vuokiin. Kuumenna uunissa 160 asteessa n. 20-25 minuuttia.
- Kuumenna herneet yhdistelmäuunissa 150 asteessa, kosteus 45% noin 7-8 minuuttia. (Kasvisten sisälämpötila tulee olla 75-85 astetta.) Jäähdytä. Punnitse kaikki ainekset yleiskoneen kulhoon ja pyöräytä kevyesti, kunnes ainekset ovat sekaisin ja hernee
- Kaada perunamuusi kohmeisena GN 1/1-65 mm vuokaan, lisää neste. Nosta vuoka valmiiksi höyrystettyyn uuniin. Höyrykeitä 100 asteessa n. 25-30 minuuttia ilman kantta. Sekoita. Painekeittoaika (0,5 bar) n. 20 min.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti