Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm |
2,4 | kg | Apetit Paneroituja kalapihvejä, pakaste |
1 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
0,1 | kg | Majoneesia |
0,05 | l | Sitruunamehua |
0,005 | kg | Suolaa |
0,01 | kg | Persilja |
1,7 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
0,3 | l | Kevytmaitoa |
Valmistusohjeet
- Lado paneroidut kalapihvit limittäin jäisinä tai kohmeisina vuokaspraylla voideltuihin GN 1/1-65 mm vuokiin. Kuumenna uunissa 160 asteessa n. 20-25 minuuttia.
- Kuumenna herneet yhdistelmäuunissa 150 asteessa, kosteus 45% noin 7-8 minuuttia. (Kasvisten sisälämpötila tulee olla 75-85 astetta.) Jäähdytä. Punnitse kaikki ainekset yleiskoneen kulhoon ja pyöräytä kevyesti, kunnes ainekset ovat sekaisin ja herneet ovat osittain murskaantuneita.
-
Kaada perunamuusi kohmeisena GN 1/1-65 mm vuokaan, lisää neste.
Nosta vuoka valmiiksi höyrystettyyn uuniin. Höyrykeitä 100 asteessa n. 25-30 minuuttia ilman kantta. Sekoita.
Painekeittoaika (0,5 bar) n. 20 min.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |