Resepti

Paneroidut kalapihvit, hernerouhe, perunasose

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
2,4 kg Apetit Paneroituja kalapihvejä, pakaste
1 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
0,1 kg Majoneesia
0,05 l Sitruunamehua
0,005 kg Suolaa
0,01 kg Persilja
1,7 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
0,3 l Kevytmaitoa

Valmistusohjeet

  1. Lado paneroidut kalapihvit limittäin jäisinä tai kohmeisina vuokaspraylla voideltuihin GN 1/1-65 mm vuokiin. Kuumenna uunissa 160 asteessa n. 20-25 minuuttia.
  2. Kuumenna herneet yhdistelmäuunissa 150 asteessa, kosteus 45% noin 7-8 minuuttia. (Kasvisten sisälämpötila tulee olla 75-85 astetta.) Jäähdytä. Punnitse kaikki ainekset yleiskoneen kulhoon ja pyöräytä kevyesti, kunnes ainekset ovat sekaisin ja herneet ovat osittain murskaantuneita.
  3. Kaada perunamuusi kohmeisena GN 1/1-65 mm vuokaan, lisää neste. Nosta vuoka valmiiksi höyrystettyyn uuniin. Höyrykeitä 100 asteessa n. 25-30 minuuttia ilman kantta. Sekoita.

    Painekeittoaika (0,5 bar) n. 20 min.







Paneroidut kalapihvit, hernerouhe, perunasose
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske

Reseptin tuotteet